Hangon Ajo 100 Hangöloppet TASANOPEUS NEZ REGULARITY | Autoliitto

Hangon Ajo 100 Hangöloppet TASANOPEUS NEZ REGULARITY

21.08.2021

Autoliiton Helsingin seudun osasto järjesti lauantaina 21.8. Hangon Ajon 100v kilpailun tasanopeusajona.

100 years since the very first Hangon Ajo - Hangöloppet

Suomen vanhin edelleen järjestettävä autokilpailu täytti tänä kesänä 100 vuotta. HANGON AJO HANGÖLOPPET 1921-2021

TULOKSET - RESULTS:

PDF icon 2021_results-tulokset_overall_-_al_-cup_4._hangon_ajo_21.8.pdf

IMAGES:

Vaikka nyt ei Hangossa käytykään, reitiltä löytyi viitta Hankoon / Even that we did not physically visit Hanko this year we saw the sign

Kaikki alkaa ilmoittautumisesta / Everything starts at the office

Jännittävä tilanne 0-auton edessä hevoskuljetus ja vauhtia n 30 km/h, ehti juuri ja juuri tasanopeusjakson maaliin ennen ensimmäistä kilpailijaa! / Anxious moments at the end of a regularity test, a horse transport travelling in front of tthe 0-car at 30 km/h for some 5 kms. It reached the end of the test just ahead of the first competitor.

Skandinaavi-vieraamme turvallisesti maalissa / Our Scandinavian guests safely at finish

PRIZE GIVING SEREMONIES:

HISTORIC CLASS WINNERS:   AGRIS STANEVICS - UDIS HMIELEVSKIS,  LATVIA, LADA 1500S

HISTORIC CLASS SECOND:  HANNU JUSELIUS - MATTI JUSELIUS, OPEL MANTA

HISTORIC CLASS THIRD:  PEKKA KAIPAINEN - ERKKI LAAKSO, VW GOLF SYNCRO

MODERN CLASS WINNERS:  KARI KUOSMANEN - TOMI AUERSALMI, RENAULT ZOE

Sata vuotta meni, ennenkuin sähköauto voitti Hangon Ajon / It took a hundred years before an electric car won in Hangon Ajo - Hangöloppet

MODERN CLASS SECOND:   Markku Lehisto - Raimo Alm, VW Bora

Kilpailunjohtaja Juha Tammiston kiitos toimitsijoille ja osanottajille, vuosi 2021 jää historiaan maskikisana / Clerk of the Course Juha Tammisto thanks all participants and wishes everybody welcome back next year, hopefully without face masks!

Kuvat 2021 Osanottajat - Participants images

PDF icon 2021_ha_lahtoluettelo_hangon_ajo_2021.pdf