EcoRun-harjoituskilpailu 10.2.2018 | Autoliitto

Olet täällä

EcoRun-harjoituskilpailu 10.2.2018

PERUTTU! Seuraava mahdollisuus tasan kuukauden kuluttua samassa paikassa (10.3.). Kellonaika saattaa aikaistua, koska autoliikeistä lainatut autot pitää palauttaa vielä lauantain aikana liikkeeseen.

Järjestämme taloudellisuuajon eli EcoRunin harjoituskilpailun Vantaalla ABC Petikossa (Petikontie 29, Vantaa):

lauantaina 10.2.2018 kello 15

Ilmoittaudu 7.2.2018 mennessä Jaakko Riikoselle, etunimi.sukunimi (at) outlook.com. Lisätietoja myös puhelimitse 040 5544 200.

Harjoituskilpailupäivänä paikan päällä ovat kouluttajina kokeneet EcoRun-kilpailijat Kalervo Westerlund, Jorma Reunanen ja Raimo Alm.

Reitin pituus on 55 km ja ajo-aika muutaman minuutin yli tunnin. Reitti soveltuu hyvin myös omatoimiseen harjoitteluun ja testaukseen.

Osallistumismaksukin on halpa 20€. Autoja ei tankata, vaan kulutuslukemat katsotaan auton ajotietokoneesta. Jos autossasi ei ole ajotietokonetta, niin älä välitä siitä, sillä pääset kokemaan miltä tiekirjan käyttö ajo-ohjeena tuntuu! 

Kukin ajaa itse itseään vastaan. Reitin alkupuolella pysähdytään ja sinä saat arvioida millaiseen kulutuslukemaan tähtäät oman autosi kulutusmittarilla. Tavoite on siis henkilökohtainen! Tästä linkistä saat perusteluja tälle toimintamallille.

Kilpailu soveltuu erittäin hyvin valmistautuessasi 14.4.2018 ajettavaan cup-kilpailuun, mikä myös on pk-seudulla!

 

Jaa muillekin