Hiidenhuippu | Autoliitto

Hiidenhuippu

Hiidenhuippu - Kesämökkeilemään Stadin kupeeseen

Autoliiton Helsingin seudun osastolla on oma vapaa-ajanviettokohde – Hiidenhuippu - puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingin rajalta.

Kaikilla Autoliiton jäsenillä on mahdollisuus vuokrata Hiidenhuipun kesämökki edullisesti vaikkapa häiden, syntymäpäivien, polttareiden tms. viettopaikaksi.

Mökissä on tehty mittavia korjauksia viime vuosina. Mökki on nyt käyttökuntoinen ja sen voi varata omaan käyttöön - vaikka pidemmäksikin aikaa.

Hiidenhuipun mökki sijaitsee todella hienolla paikalla, kukkulan laella upein järvinäkymin. Mökin tontti ulottuu aina järven rantaan asti. Järven rannassa on perinteinen 60-vuotias hirsisauna, joka on täydellisesti uudistettu 2012 ja tukeva puulaituri, jolta on kiva pulahtaa Hiidenveteen vilvoittelemaan.

Lisätietoja osaston hallituksen jäseniltä

Ajo-ohje:

Tie[110] Helsingin suunnasta juuri ennen Hiidenveden siltaa oikealle

Osoite: Turuntie 847 tai navigaattoriin LOHJA / Hiidenhuippu

GPS: N 60.21.67 / E 24.10.46

PDF icon hiidenhuipun_hinnasto_01012017.pdf

Maja on mukava kokous- ja juhlatila

Osaston hallitus pitää kokouksiaan kesäisin Hiidenhuipulla