Lomakylä Kuus-Hukkala

12 % alennus majoituksesta
15 % alennus maastoautosafareista
20 % alennus ajoharjoitteluradan käytöstä

Monipuolisia jäsenetuja mm. majoituksesta

21.5.2024

Savonlinnan ja Juvan läheisyydessä sijaitseva Lomakylä Kuus-Hukkala tarjoaa Autoliiton jäsenille alennusta mökkimajoitusten listahinnoista. Lisäksi jäsenalennusta maastoautosafareista ja ajoharjoitteluradan käytöstä.

Kaikille Autoliiton jäsenille

  • 12 % alennus majoituksesta
  • 15 % alennus maastoautosafareista (norm. hinta 128 €/hlö)
  • 20 % alennus ajoharjoitteluradan käytöstä (norm. hinta 558 €/vrk)

Kirjaudu tälle sivulle jäsentunnuksillasi ja katso tarkemmat ohjeet sivun alalaidasta.

Kuus-Hukkala tarjoaa monipuolisia palveluita – tulitpa yksin, kaksin, perheen tai työporukan kanssa. Kuus-Hukkalassa on monitasoista mökkimajoitusta aina Pikkuhukista järvenrantamökkeihin sekä ylelliseen Villa-Hukka-huvilaan. Viihtyisän ravintolan tilat sopivat hyvin tunnelmallisiin juhliin, yksityis- ja yritystilaisuuksiin. Ravintolassa on 120 asiakaspaikkaa. Ravintola on varustettu A-oikeuksin. Saunamaailma järvinäkymin on ihanteellinen kokouspaikka kahdella saunalla ja sisäpihaterassin lämminvesipaljulla. Saunamaailman tiloissa on myös huoltotila karavaanareille. Suositulla karavanalueellamme (SFC) on 110 paikkaa.

Kuus-Hukkalan aktiviteetti numero yksi on Lada Nivoilla ajettava maastoautosafari, joka on loistava ohjelmanumero ympäri vuoden. Haasteellisimmillaan rata on syyssateilla, mutta jännitystä riittää muulloinkin! Kuus-Hukkalassa järjestetään myös ammattipätevyyskoulutuksia ja käytössä on liukkaan kelin ajoharjoittelurata.

Kuus-Hukkala sijaitsee Savonlinnan ja Juvan välissä, noin 40 kilometriä Savonlinnasta ja 23 kilometriä Juvalta.