Opetuslupaopetuksen vahvuudet

Opetuslupaopetus on hyvä tapa hankkia ajokortti. Koska opetuksen voi aloittaa jo oppilaan täyttäessä 16 vuotta, pystytään oppilaalle antamaan monipuolista opetusta kaikkina vuorokauden- ja vuodenaikoina. Opetuslupaopetuksessa ajotunteja ehtii kertyä valtava määrä ilman, että kustannukset nousevat kohtuuttomiksi. Opetusluvalla opettaneet vanhemmat ovat myös kertoneet, että oman lapsen opettaminen ajamaan on ollut mahtavaa laatuaikaa vanhemman ja itsenäistymisen kynnyksellä olevan nuoren kesken. Ajokortin opetuslupa on siis kaikin puolin huippujuttu.

Autoliiton Ajokoulu auttaa

Autoliiton Ajokoulun Hanki ajokortti -osiosta löydät henkilöauton ajokorttiin tarvittavan teoriaopetuksen sisällöt havainnollisesti ja mielenkiintoisesti esitettyinä. Jokaisen oppitunnin aihepiiristä on tehty video, jota täydentävät nettikirja, monipuoliset tehtävät sekä mahdollisuus esittää lisäkysymyksiä  Autoliiton asiantuntijalle, oppimiseen ja opettamiseen liittyen. Nämä teoriaopetusmateriaalit ovat tärkeä osa ajokortin opetuslupaopetusta. Autoliitto tarjoaa materiaalit veloituksetta jäsentensä käyttöön.

Oppimateriaalien lisäksi Autoliiton Ajokoulun Hanki ajokortti -osiossa voi harjoitella teoriakoetta varten ja testata, riittävätkö taidot teoriakokeen läpäisemiseen. Teoriakoemateriaalit ovat vapaasti kaikkien käytettävissä.

Autoliiton Ajokoulun Hanki ajokortti -osiosta löydät myös opetuksen aikana tarvittavat lomakkeet sekä koejännityksen lieventämiseksi tehdyt, teoria- ja ajokokeesta kertovat videot, joiden avulla voi perehtyä etukäteen siihen, mitä kuljettajantutkinnossa tapahtuu ja millaisia taitoja siellä edellytetään.

Autoliiton ajokoulu

Autoliiton Ajokoulu on uudenlainen verkko-oppimisympäristö, joka tarjoaa kattavat sisällöt sekä ajokorttia hankkiville, että kokeneemmille kuljettajille, jotka haluavat parantaa otteitaan tien päällä.

  • Hanki Ajokortti -osio tarjoaa kattavan tietopaketin sekä teoriakokeen harjoittelumahdollisuuden B-luokan opetuslupaopetukseen.
  • Paranna ajotaitoasi -palvelu tarjoaa vinkkejä ajamiseen ja auton käyttöön kaikille kuljettajille, iästä ja ajokokemuksen määrästä riippumatta.
Autoliiton ajokoulu

Liikennemerkkejä pääset kertaamaan Liikenneviraston nettisivuilta.  Kulloinkin voimassa olevat tutkintomaksut löytyvät Ajovarman nettisivuilta.

Autoliiton verkkokaupasta hankit kätevästi opetuslupaopetukseen sekä Startti-oppikirjan että opetuspoljinsarjan.

Oletko hankkimassa mopo- tai moottoripyöräkorttia?

Mopo- tai moottoripyöräkortin teoriakoetta varten Autoliitto tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden harjoitella erillisessä AM- ja A-luokan teoriakoeharjoitus -palvelussa.

Samaisessa palvelussa voi harjoitella myös B-luokan teoriakoetta ruotsiksi tai englanniksi. Varsinaisia oppimateriaaleja ei tässä palvelussa ole. Suomenkieliseen B-luokan teoriakokeeseen valmistautuville suositellaan Autoliiton Ajokoulun Hanki ajokortti -osion käyttöä.