Autoliitto ja Motonet yhdessä autoilijan asialla

1.6.2021, klo 09.09

Suomen johtava autovaraosiin ja -tarvikkeisiin erikoistunut tavaratalo Motonet sekä vuonna 1919 perustettu yksityisautoilijoiden palvelu-, harrastus- ja edunvalvontajärjestö Autoliitto ovat sopineet mittavasta yhteistyöstä parantaakseen suomalaisille autoilijoille tarjottavia palveluita. Yhteistyö laajentaa Autoliiton jäsenetuja ja vahvistaa Motonetin roolia autoilijoiden palvelukeskuksena.

Kesän 2021 aikana Motonet-korjaamoista tulee Autoliiton kumppaneita, joista Autoliiton jäsenet saavat etuhintaisia palveluita. Pääosin yrittäjävetoisesti toimivia monimerkkikorjaamoita on eri puolilla Suomea yli 30.

Tuoreen yhteistyön myötä Autoliiton jäsenetuihin kuuluvat Motonetin Motomaatti -testaus- ja palveluasemilla tehtävät autojen kausitarkastukset, kuten näin kesällä nesteiden määrän tarkistus ja lisäys. Toinen esimerkki laajenevista jäseneduista on mahdollisuus vuokrata Motonetin kanta-asiakkaille tarkoitettuja Motokärry-peräkärryjä. Autoliiton jäsenille on luvassa muitakin Motonetin palveluita jäsenetuhintaan.

Yhteistyötä tehdään myös muun muassa varaosa- ja akkukaupassa, ja Autoliiton julkaisuja tulee myyntiin Motonet-tavarataloihin ja verkkokauppaan.

”Motonet on valtakunnallinen, kotimainen ja kehittyvä ketju, jolla on keskeinen asema suomalaisten autoilijoiden palvelemisessa. Autoliitolle yhteistyön aloittaminen on luonteva tapa laajentaa jäsenetujen kattavuutta sekä toisaalta tarjota lisäarvoa ja asiantuntemustamme Motonetin asiakkaille”, Autoliiton toimitusjohtaja Pasi Nieminen toteaa.

”Autoliiton ydintehtävä on valvoa tienkäyttäjien etua ja mitä enemmän meillä on jäseniä, sitä paremmin saamme äänemme edunvalvonnassa kuuluviin. Laadukkailla palveluilla ja hyvillä jäseneduilla on keskeinen rooli jäsenmäärän kasvattamisessa. Uskomme, että Autoliiton jäsenpalvelut, kuten Plus-jäsenyyden matkanjatkamispalvelut, kiinnostavat myös Motonetin kanta-asiakkaita”.

”Yhteistyön ansiosta Motonet kasvaa entistä monipuolisemmaksi autoilijoiden palvelukeskukseksi. Meitä ja Autoliittoa yhdistää halu tehdä autoilevien ihmisten arjesta sujuvampaa. Motomaatti-palvelumme ja Autoliiton tie- ja hinauspalvelu ovat tästä hyviä esimerkkejä. Jatkuvasti kasvava korjaamoverkostomme tarjoaa laadukasta palvelua valtakunnallisesti, ja korjaamojen sijainti Motonet-tavaratalojen yhteydessä takaa hyvän varaosien saatavuuden”, sanoo Motonetin toimitusjohtaja Toni Stigzelius.