Jäsen hankkii jäsenen | Autoliitto

Jäsen hankkii jäsenen

Tällä sivulla voit ilmoittaa uuden Varsinaisen henkilöjäsenen (á 60 €) tai Plus-jäsenen (121 €) Autoliittoon. Voit liittää uusia jäseniä Autoliittoon myös soittamalla jäsenpalveluihimme
09 7258 4400.

Voit tilata palkinnon heti uuden jäsenen ilmoittaessasi, jolloin haluamasi palkinto lähetetään sinulle ilmoittamasi jäsenen maksettua jäsenmaksunsa. Mikäli haluat tilata palkinnon myöhemmin, lisätään ilmoittamasi jäsen jäsenmaksun maksettuaan jäsenhankintapisteeksesi.

Jäsenhankkijan tulee olla Autoliiton jäsen. Tarkemmat säännöt jäsenhankinnasta voit lukea täältä. Tutustu tästä tietosuojakäytäntöömme.

JÄSENHANKKIJAN TIEDOT:

UUDEN JÄSENEN TIEDOT:

Mikäli uusi jäsen haluaa laskun sähköpostilla, ole hyvä ja merkitse se alle. Muista myös lisätä kenttään uuden jäsenen sähköpostiosoite.

• Haluamasi palkinnon voit tilata tällä lomakkeella tai Autoliiton asiakaspalvelusta numerosta 09-7258 4400.