Moottoripodi avaa automaailman kiinnostavia ilmiöitä

18.1.2023, klo 13.25

Autoliiton jäsenmedia Moottorin uudessa podcastissa keskustellaan autoista, liikenteestä ja kaikesta autoiluun liittyvästä.

Auto-, matkailu- ja liikennemedia Moottori laajentaa tekemistään uusiin kanaviin, kun autotoimittajat Aake Kinnunenja Tuomas Rajala aloittavat Moottoripodi nimisen podcastin. Moottoripodin ensimmäiset kolme jaksoa on julkaistu tänään ja jatkossa jaksoja tulee kerran viikossa.

Moottorin podcast tarjoaa viihdyttävää sisältöä autoista ja avaa kuulijoille autotoimittajan arkea kahden ammattilaisen silmin. Viihdyttävyys ei tarkoita sitä, etteikö podcastissa puhuttaisi välillä myös liikennepolitiikasta.

”Kyllä meitä molempia kiinnostaa myös yleisesti liikenteeseen liittyvät asiat. Koetamme löytää niihin jonkin kiinnostavan kulman”, Tuomas Rajala avaa.

Ensimmäisessä podcastissa toimittajat etsivät automaailman onnistuneimpia ja epäonnistuneimpia automalleja ja toisessa jaksossa pohditaan, onko Suomi vielä kuitenkaan valmis sähköautoille. Kolmannessa tänään julkaistussa jaksossa esitetään puolestaan väittämä, että kyllä autosta pitää ääntä kuulua. Onko esimerkiksi tänä viikonloppuna käynnistyvä rallin MM-sarja enää entisensä, jos autot ovat äänettömiä?

Molemmat Moottoripodin isännät ovat tottuneita podcast-tekijöitä. Aake Kinnusta on kuultu aiemmin mm. Pelaajacastissa ja Tuomas Rajala on pitkän linjan radio- ja podcast-ammattilainen. Rajala on työskennellyt juontajana mm. Ylex:llä, Radio Novassa ja HitMixillä. Tätä nykyä hän tekee myös 203040 Podcastia.

Moottoripodin jaksot ovat kuunneltavissa veloituksetta PodMe -palvelussa, jota voi kuunnella ilmaiseksi joko verkkoselaimella tai puhelimen sovelluskaupasta ladattavalla sovelluksella. Lue lisää www.moottori.fi/podcast.

Moottorin julkaisija ja kustantaja on Autoliitto, joka tuottaa omaa edunvalvonta-aiheisiin painottuvaa Luulot pois autoilusta -podcastia osoitteessa www.autoliitto.fi/podcastit.