Moottori aloitti kotimaan matkailuohjelman

20.1.2023, klo 09.12

Moottorin YouTube-kanavalla esitettävässä ohjelmassa Viivi Pumpanen vie katsojat kokemaan Suomen mielenkiintoisimpia matkakohteita.

Auto-, matkailu- ja liikennemedia Moottorin YouTube -kanavalla on käynnistynyt Viivin Suomi -niminen matkailuohjelma, jossa esitellään vierailun arvoisia kohteita eri puolilta Suomea. Kyseessä on eräänlainen ”roadtrip”, jonka jaksoissa katsojat pääsevät mukaan aitoihin kokemuksiin ja paikkoihin, jotka eivät välttämättä ole kaikille ennestään tuttuja. Ohjelman juontajana ja kohteiden testaajana toimii kokenut TV-ammattilainen Viivi Pumpanen.

– En ole tässä ohjelmassa vain juontajana, vaan vien katsojat kokemaan uusia juttuja – haistamaan ja maistamaan, mitä Suomella on tarjota, Viivi Pumpanen kertoo.

Sarjan nyt julkaistuissa kahdessa ensimmäisessä jaksossa vieraillaan Tiirinkosken Tehtaalla, joka ei ole tehdas ensinkään, sekä talvisella Saariselällä vuorikiipeilijä Veikka Gustafssonin opastuksella. Ensimmäisellä tuotantokaudella ilmestyy kymmenen jaksoa, joissa tutustutaan muun muassa Kalajoen Hiekkasärkkiin, Strömforsin Ruukkiin, Suomen Moottoripyörämuseoon, kylpyläkohde Järvisydämeen Rantasalmella sekä Porvoon vanhaan kaupunkiin.

–Sarjassa päästään tekemään asioita eri tavalla kuin isolla TV-ryhmällä, sillä olemme liikkeellä pienellä porukalla. Tämä mahdollistaa sen, että pääsemme paikkoihin, mihin ei välttämättä isommalla porukalla pääsisi, Moottorin tuottaja Tuomas Rajala toteaa.

Viivin Suomi on katsottavissa veloituksetta Moottorin YouTube -kanavan Moottori matkailee –soittolistalta.

Viivin Suomi: Tiirinkosken tehdas

Viivin Suomi: Saariselkä (feat. Veikka Gustafsson

skip_embed

Videon näyttämiseen vaaditaan, että hyväksyt sivuston evästeet.

http://www.youtube.com/watch?v=HdiP-eh8zX8&t=4s