PowerPark JM SM 30.6.-1.7.2018 Tiedote 26.4. | Autoliitto

PowerPark JM SM 30.6.-1.7.2018 Tiedote 26.4.

26.04.2018

Jokamiesluokan SM-mitalit jaossa Härmässä

Yleisen luokan SM-kilpailu ajetaan uudistetulla radalla

Autoliitto Härmä toimii tämän vuoden Yleisen luokan jokamiesluokan SM-kilpailun järjestäjänä. PowerPark JM SM-kilpailu ajetaan 30.6.-1.7. Kauhavan Alahärmässä sijaitsevalla Kalmookankaan radalla. Rataan tulee muutos lähtösuoraan ja sen päähän olevaan ensimmäiseen mutkaan. Suoraa oikaistaan, joka vaikuttaa myös mutkan ajettavuuteen. Muutos on käytössä toukokuun 20. päivä ajettavassa Touko JM-kilpailussa, jonka järjestää Pohjankyrön UA. Ratamuutoksen myötä automäärä lähdössä muuttuu kahdeksasta seitsemään.

Autoliitto Härmän puheenjohtaja Heli Hietala on tyytyväinen kilpailun ennakko valmistelujen tilanteeseen.

-Ajoissa ollaan oltu asialla ja tärkeimmät asiat ovat sovittuna. Tottakai loppuun asti riittää tekemistä, mutta aikataulussa ollaan. Maakunnan seurojen kanssa tehdään yhteistyötä sekä yksittäisten toimitsijoiden kanssa ympäri Suomea, Hietala toteaa. Kilpailu alkaa lauantaina klo 10.00, sunnuntaina jatketaan klo 11.00.

Kilpailun pääyhteistyökumppanina on Alahärmässä sijaitseva monitoimipuisto PowerPark.

Kilpailun:
www-sivut