LSK Business Park Rallisprint 11.-12.5.2019 - Tiedote 1.4.2019 | Autoliitto

Olet täällä

LSK Business Park Rallisprint 11.-12.5.2019 - Tiedote 1.4.2019

01.04.2019

AL Härmä järjestää rallisprint kilpailut Kauhavalla

Autoliitto Härmä laajentaa kilpailujen järjestämistä, kun toukokuun toisena viikonvaihteena ohjelmassa on kaksipäivää rallisprinttiä Kauhavan entisen lentokentän alueella. Alueella toimiva LSK Business Park on myös kilpailujen yhteistyökumppani. Lauantaina ajetaan lajin SM, Suomi Cup sekä uuden Japan Motors Cup-sarjan pisteistä. Sunnuntaina jatketaan Japan Motors Cupin parissa. Varsinkin lauantaille on odotettavissa osanottaja ryntäys. SM ja Suomi Cup ajavat samoissa kilpailuissa koko kauden. Nyt Kauhavalla ja myöhemmin Raahessa tehtävä kokeilu rikkoo rajoja uutena asiana, jossa eri sarjat voivat kilpaililla samoissa kilpailuissa yhteistyötä tehden. AL Härmän puheenjohtaja Heli Hietala ottaa joukkoineen haasteen vastaan Kauhavan kilpailujen järjestämisestä.

-Olemme viimeksi järjestäneet rallisprintin SM-kilpailun vuonna 2010. Onhan jokaisessa lajissa omat yksityiskohtansa, mutta luotan, että meidän tekijät suoriutuvat hyvin tästäkin urakasta. Paikkahan Kauhavalla on varmasti hyvä tähän tarkoitukseen, Hietala toteaa. Mika Myllylä toimii Japan Motors Cup-sarjan promoottorina ja lähtee suurin odotuksin uuteen kokeiluun, missä eri sarjat ajavat samoissa kilpailuissa.

-SM-sarjan yhteyshenkilö Markus Silfvast otti asian esille viime keväänä ja tässä ollaan toivottavasti toteuttamassa lajia kehittävää asiaa, Myllylä kertoo.

Tapahtumassa on mukana myös AKK Motorsportin kartingkiertue Flying Finn Tour 2019:

www.flyingfinn.fi

Teksti ja kuva:
Kilpailun tiedottaja
Vesa Rauhala
0400 868029, vesa.rauhala63@gmail.com

Linkkejä sarjojen ja AL Härmän www-sivuille:

www.rallisprintsm.fi

www.japanmotorscup.fi

www.autoliitto.fi/paikallisosastot/harman-osasto

Jaa muillekin

Jaa muillekin