Kalliokoski Motorsport tiedote 3.4.2017 | Autoliitto

Kalliokoski Motorsport tiedote 3.4.2017

03.04.2017

Kalliokoski jäi niukasti ilman semifinaalipaikkaa

Jere Kalliokosken tavoite semifinaali paikasta EM-rallicrossin osakilpailussa Barcelonassa ei ihan onnistunut. Kalliokosken sijoitus oli 15:sta. Semifinaaliin pääsi 12:sta parasta.
-Semifinaalipaikka jäi lopulta kolmen pisteen päähän, Kalliokoski laski.

Lauantaina ajettiin sateella. Kalliokoski oli alkuerissä 15:sta ja 14:sta.

- Sain ensimmäisessä erässä huonon lähdön, mutta toisessa onnistui paremmin. Auto on hyvä, joten sen suhteen olen luottavainen, Kalliokoski totesi avauspäivän tapahtumista.

Sunnuntai valkeni lauantain sateen jälkeen kuivana. Kalliokoski sai kolmannessa alkuerässä hyvän lähdön, mutta jatkossa rytisi.
-Tuli kolarointia ja olin kolmannen alkuerän 17:sta. Vaikka voitin neljännen alkuerä lähtöni, niin se ei riittänyt semifinaaliin, alahärmäläinen tilitti.

Tavoite kilpailuun pitää olla ja Kalliokoski koki ensimmäisen ulkomaan kilpailunsa arvokkaana kokemuksena.
-Albatec Racingin Peugeot 208 toimi hyvin koko kilpailun ajan. Onhan tämä opettelua, mutta kyllä tästä jäi hyvä fiilis ja kaikki on kokemusta jatkoa ajatellen, Kalliokoski ynnäsi ulkomaan reissun annin.

Samaan aikaan Kalliokosken seura, AL-Härmä isännöi Ylihärmässä AL-Sport liittopäiviä. Vuoden 2016 Autoliiton autourheilijaksi valittu Kalliokoski lähetti kokousväelle videotervehdyksen, jossa hän kiitti valinnasta.

EM-sarjan toinen osakilpailu ajetaan Norjassa 10.-11.6.

Teksti: Vesa Rauhala
Kuvat: McKlein / Tom Banks