Jere Kalliokoski Motorsport Tiedote 21.12.2016 | Autoliitto

Jere Kalliokoski Motorsport Tiedote 21.12.2016

21.12.2016

Täydellinen kausi paketissa

Jere Kalliokosken autourheilu kausi 2016 sujui täydellisesti. Jääradan SM-sarjan kuudes tila sekä rallicrossin ja jokamiehenluokan joukkuekilpailun Suomen mestaruudet ovat kovan luokan saavutuksia. Kauden päätteeksi tehty sopimus kauden 2017 rallicrossin EM-sarjan ajamisesta kruunasi hienon kauden.

-Olihan mennyt kausi todella hyvä meille. Sopimuksen saaminen EM-sarjaan tässä vaiheessa antaa hyvät mahdollisuudet valmistautumiseen siihen urakkaan, Jere Kalliokoski listaa.

Kisakauden jälkeen on Jeren seura Autoliitto Härmä palkinnut mestarin seuran palkintojenjaossa. Seuraavaksi juhlitaan Mestareiden illassa 7.1. AKK Motorsportin palkintojenjako on viime vuoden tapaan Jyväskylässä. Siellä siis Jeren kaulaan ripustetaan kaksi kultaista SM-mitalia.

Aihetta juhlaan oli myös , kun isä Mika pääsi miehen ikään. Mikan 50-vuotisjuhlaa vietettiin 17.12.

Kaudella 2017 Jere ajaa siis rallicrossin EM-sarjaa vuokra-autolla. SM-sarjaa jatketaan oman tiimin Skodalla. Jere kurvailee myös mahdollisesti jääradan SM-sarjaa nelivetoisten luokassa.

Menestykseen tarvitaan paljon osaamista ja kannustusta. Jere joukkoineen haluaa kiittää kaikkia vauhdissa mukana olleita.

Hyvää Joulua ja Menestystä vuodelle 2017

Toivottaa Jere Kalliokoski Motorsport