Jäsenhankintapalkinnot | Autoliitto

Olet täällä

Jäsenhankintapalkinnot

Kun olet hankkinut Autoliittoon Perus-jäsenen (70 €/12 kk), Plus-jäsenen (121 €/12 kk) tai Premium-jäsenen (195 €/12 kk), jonka jäsenmaksu on maksettu, voit valita mieleisesi jäsenhankintapalkinnon alla olevista vaihtoehdoista.

Jäsenhankintapisteesi näkyy Moottorin takakannen osoitekentässä. Jäsennumeroa seuraavien viiden tähden jälkeen näkyvä luku kertoo jäsenhankintapisteesi. Yksi piste vastaa yhtä jäsenhankintapalkintoa.

Kun olet valinnut haluamasi palkinnon, voit tilata sen tällä lomakkeella.

Stanley Termos Classic -termospulloStanley Termos Classic.

Kestävässä ja tyylikäässä termospullossa on uudistettu tyhjiörakenne, joten se säilyttää tiiviytensä ja lämmöneristyskykynsä entistäkin paremmin. Termari pitää juoman kuumana tai kylmänä jopa 24 tunnin ajan. Täysin konepestävän pullon kyljessä on kätevä kahva. Tilavuus: 1 l, paino tyhjänä 810 g, mitat: 117 x 94 x 358 mm.

Arvo 35 €.

Pannunalunen ja lasinalusetPannunalunen, Miiko.

Kotimaisen Miikon koivukuosiset pannunalunen ja lasinaluset piristävät kattausta. Käytännölliset, neliönmalliset aluset ovat Suomessa valmistettua melamiinipintaista sertifioitua koivuvaneria. Mitat: pannunalunen 17 x 17 x 0,6 cm, lasinalunen 10 x 10 cm. Lahja sisältää yhden pannunalusen ja neljä lasinalusta.

Arvo yhteensä 35 €.

Heijastava kassi, 4 kplHeijastava kassi AL-logo.

Varmista näkyvyytesi pimeällä. Heijastava kassi on tilava ja sopii esimerkiksi kauppareissulle ostoskassiksi. Hopeanvärinen, kokonaan heijastava materiaali, mustat kantokahvat ja AL-logo yläreunassa. Mitat: 45 cm x 44 cm. Palkinto sisältää neljä kassia. Tästä lahjasta riittää vaikka koko perheelle!

Arvo yhteensä n. 25 €.

KuumavesipulloKuumavesipullo

Lapuan Kankurien kuumavesipullo lämmittää, vaikka talvisää tuivertaisi ulkona. Lämmöllä voi myös helpottaa vatsa-, hartia- ja lihaskipuja. Päällinen 100 % puhdasta uutta villaa. Kaksilitraisen kuumavesipullon leveä ja saumaton kaula helpottaa käyttöä. Väri: beige, kuosi: Verso.

Arvo n. 35 €.

Lord Nelson -pyyhesettiLord Nelson -pyyhesetti jäsenhankintalahjaksi.

Ripaus luksusta arkeen! Pyyhesettiin sisältyy yksi käsipyyhe (koko: 50x70 cm) sekä yksi kylpypyyhe (koko: 70x130 cm). Miellyttävän tuntuiset pyyhkeet ovat 100 % Reilun kaupan silmukkafrotee-puuvillaa. Väri: tummanharmaa.

Arvo n. 30 €.

Polkupyörän ladattavat valotPolkupyörän valot

Pakkaus sisältää ladattavat etu- ja takavalot, jotka lisäävät näkyvyyttä liikenteessä. Etuvalo on kätevä kiinnittää pyörän ohjaustankoon pakkaukseen sisältyvällä kiinnitystelineellä ilman erillisiä asennustyökaluja. Valo on helppo irrottaa kiinnitystelineestä. Pienemmän takavalon voi kiinnittää esimerkiksi pyörän runkoon.

Lisätietoja AL-kaupasta. Arvo 34 €.

Biosti-keittiötarvikesettiBiosti-keittiötarvikesetti

Ekologinen, kotimainen Orthexin Biosti-keittiötarvikesetti sisältää keskikokoisen leikkuulaudan sekä voiveitsen, kuorijan ja juustohöylän. Leikkuulauta ja välineiden kahvat on valmistettu biopohjaisesta muovista, jossa on yhdistettynä sokeriruokoa ja pohjoismaista puukuitua. Välineiden teräsosat ovat taipuisaa ja kestävää, ruostumatonta terästä.

Arvo n. 25 €.

Kenkävalot, 2 kplKenkävalo jäsenhankintalahjaksi yhdestä hankitusta jäsenestä.

Kengän kantaan kiinnitettävät LED-valot lisäävät näkyvyyttäsi pimeällä. Mainiot esimerkiksi lenkkeilyyn. Valittavissa vilkkuva tai kiinteä kirkas valo. Toimii kahdella CR2032-paristolla. Palkinto sisältää kaksi pakkausta, joissa molemmissa on kaksi valoa.

Lisätietoja AL-kaupasta. Arvo yhteensä 23 €.

Matkustusdokumenttien suojakoteloSuojakotelo

Käytännöllinen kotelo matkustusasiakirjoille, kuten passille, lentolipuille ja matka-oppaalle. RFID-suoja, joka estää sisällä olevien korttien luvattoman skannauksen. Vältä hätäinen laukun penkominen lähtöportilla. 12 erikokoista taskua, silmukka kynälle ja kotelon ympäri kulkeva vetoketju. Väri: harmaa, koko: 13,8 x 2,2 x 24,3 cm.

Lisätietoja AL-kaupasta. Arvo 29 €.

Victorinox-pihviveitset.

Victorinox-pihviveitset (6 kpl)

Victorinoxin pihviveitset sopivat monenlaiseen ruokailuun, erityisesti kesän grillikauteen. Laadukkaissa veitsissä on käytetty Victorinoxin omaa sahalaitaisten veisten teroitusmekanismia. Terän pituus 11cm, kädensijan väri musta. Paketti sisältää 6 pihviveistä.

Arvo n. 35 €.

Xo Power Bank Smart + matkalaukkuvyö

Power Bank on tyylikäs ja ohut vara-akku, jolla lataat pienelektroniikkaa silloin kun verkkovirtaa ei ole saatavilla. Sisäänrakennettu USB-liitäntäjohto sopii kolmelle eri päälle (Type C, Micro USB ja Apple Lightning). Vara-akun 10 000 mAh varaus latautuu täyteen 7 tunnissa ja siitä riittää noin 300 latauskertaan. Näytöstä on helppo seurata laitteen akun määrää prosentteina. Kaksi laitteiden latausporttia, joten mahdollisuus myös ladata kahta laitetta samanaikaisesti. Väri: valkoinen, koko: 152 x 70 x 15 mm.

AL-logolla varustettu matkalaukkuvyö auttaa tunnistamaan oman laukun matkalaukkuhihnalta ja suojaa laukkua avautumiselta.

Arvo yhteensä n. 30 €.

Matkalakana, Cocoon

Matkalakana on mainio varuste monenlaiseen matkailuun ja yöpymiseen. Lakana pakkautuu hyvin pieneksi ja kulkee tilaa viemättä mukana matkoilla. Materiaali on tavallista puuvillaa kevyempää ja pehmeämpää pitkäkuituista, ohueksi kehrättyä egyptiläistä puuvillaa. Erinomainen kulutuskestävä kompromissi silkin ja tavallisen puuvillan välillä. Matkalakanaa voi käyttää sellaisenaan, mutta se sopii myös makuupussin sisälakanaksi. Tarjoaa lisälämpöä makuupussiin +4 C kylmissä olosuhteissa. 

Arvo 35,90 €.

Rainlegs-sadelahkeet

Tuulen- ja vedenkestävät, reisiä suojaavat sadelahkeet ovat kevyet ja helpot laittaa ylle sekä rullata pois. Suojaavat sateelta, tuulelta ja kylmyydeltä sopien näin monenlaisiin ulkoiluaktiviteetteihin, esimerkiksi pyöräilyyn tai ratsastukseen. Jalkojen takaosasta avoimet, joten kosteus pääsee vaivatta ulos. Väri: huomiokeltainen, sivuilla heijastavat kaistaleet. Saatavilla koko M.

Lisätietoja AL-kaupasta. Arvo 29,50 €.

Lumilapio Snowvel

Kevyt ja kestävä lumilapio menee teleskooppivartensa ansiosta pieneen tilaan. Lapion mukana tulee kätevä canvaslaukku säilytystä varten. Paino 600 g, pituus 64-82 cm. 2 vuoden takuu.

Lisätietoja AL-kaupasta. Arvo 24,90 €.

Lapuan Kankurien laudeliinat (2 kpl)

Laadukkaiden, Suomessa valmistettujen laudeliinojen materiaali on 60 % eurooppalaista Masters of Linen -pellavaa ja 40 % bio-orgaanista puuvillaa. Koko 46x60 cm. Kuosi: Päre. Setissä on kaksi laudeliinaa.

Arvo 30 €.

Ensiapulaukku

Ensiapulaukku soveltuu erinomaisesti niin autoon, veneeseen, kotiin kuin mökillekin. Laukku sisältää kaikki keskeiset ensiaputarvikkeet, mm. erilaisia siteitä, elvytyssuojan, avaruuslakanan ja turvavyöleikkurin. SPR:n määrittelemä sisältö. Laukun mitat ovat noin 21,50 x 30 x 9 cm.

Lisätietoja AL-kaupasta. Arvo 33,50 €.