Jäsenhankintapalkinnot | Autoliitto

Olet täällä

Jäsenhankintapalkinnot

Kun olet hankkinut Autoliittoon henkilöjäsenen (59 € / 12 kk), tai Plus-jäsenyyden (118 € / 12 kk) jonka jäsenmaksu on maksettu, voit valita mieleisesi jäsenhankintapalkinnon alla olevista vaihtoehdoista.

Jäsenhankintapisteesi näkyy Moottorin takasivun osoitekentässä. Jäsennumeroa seuraavien viiden tähden jälkeen näkyvä luku kertoo jäsenhankintapisteesi.

Kun olet valinnut haluamasi palkinnon/palkinnot, voit tilata sen tästä.

Voimassa olevan jäsenhankinnan kuukauden palkinnon löydät täältä.

Palkintoja yhdellä jäsenhankintapisteellä:

Bluebiit Powerstation ja matkalaukkuvyö- & yhteystietolappusetti

Powerstation on tyylikäs ja ohut vara-akku, jolla lataat pienelektroniikkaa silloin kun verkkovirtaa ei ole saatavilla. Mukana tulee USB-latausjohto. Vara-akun 8000 mAh varauksella lataat täyteen minkä vain puhelimen, kameran tai vaikka tabletin. Powerstationin varausta on helppo seurata laitteen päädyn ledivaloista. Kaksi laitteiden latausporttia, joten mahdollisuus myös ladata kahta laitetta samanaikaisesti.

Matkalaukkuvyö- ja yhteystietolappu auttavat oman laukun tunnistamisessa matkatavarahihnalta. Yhteystietolapussa on tietoikkunan päällä suojaava läppä. Molemmissa tuotteissa on AL-logo. Setin suositushinta yhteensä 40 €.

Cocoon-matkalakanaMatkalakana Cocoon

Kulkee kevyesti mukana ja on mainio varuste monenlaiseen matkailuun ja yöpymiseen. Kätevä esimerkiksi hotellissa, mökillä, matkailuautossa tai vieraslakanana. Lakanaa voi käyttää sellaisenaan tai makuupussin sisälakanana, ja siinä on myös tasku tyynylle.

Materiaali: 100% egyptin puuvilla, koko: 220 x 90 cm, paino 260 g. Konepestävä.

Myynnissä myös AL-kaupassa. Suositushinta 45,90 €.

Kaari Soihtu -sytytin ja kaksi laudeliinaa

Yleissytytin on uudelleenladattava ja sähkökäyttöinen. Tehokas plasmakaari sytyttää kynttilät, takkapuut ja grillihiilet. Yhdellä akunlatauksella voi sytyttää jopa 100 kertaa, jonka jälkeen sytytin ladataan usb-laturilla.

Lapuan Kankurien laudeliinojen materiaali on 60 % eurooppalaista Masters of Linen -pellavaa ja 40 % bio-orgaanista puuvillaa. Koko 46x60 cm. Kuosi: Päre.

Paketin yhteisarvo n. 50 €.

Exentri-lompakkoExentri

RFID-suojattu, valmistettu nahasta ja sisällä oleva teräsvahvike pitää huolen siitä, ettei lompakko väänny taskussa. 6 paikkaa korteille (samaan taskuun voi laittaa kaksikin korttia) sekä iso tasku seteleille ja kuiteille. Ei magneettikiinnikettä, joten korttien magneettijuovat eivät vahingoitu.

Et tarvitse enää erillistä lompakkoa esim. ravintolaan, sillä Exentri on pieni, hyvännäköinen ja kulkee aina mukanasi todella kevyesti ja helposti. Koko 10 x 70 x 90 mm. Toimitetaan lahjakotelossa.

Lisätietoja AL-kaupasta. Arvo n. 50 €.

Park Lite -pysäköintikiekkoParkLite

Helppokäyttöinen elektroninen parkkikiekko näyttää pysäköinnin tapahtuma-ajan automaattisesti, joten kuljettajan ei tarvitse muistaa asettaa kiekkoa näyttämään oikeaa aikaa. Kiekko kiinnitetään tarroilla tuulilasiin. Kytkettävissä ilmainen älypuhelinsovellus, joka mm. muistuttaa pysäköintiajan loppumisesta.

Lisätietoja AL-kaupasta. Suositushinta 34,90 €.

Petzl Tikka -otsalamppu

Suorituskykyinen ja pieni LED -otsavalaisin valkoisella ja punaisella valolla. Soveltuu päivittäiseen yleiskäyttöön lähivalaisutarpeisiin tuoden valon aina katseen suuntaan ja jättäen molemmat kädet vapaiksi. Käytä kävelyllä, retkeillessä tai remonttihommissa. Paino 86 g (sis. paristot), roiskevesitiivis, väri: musta.

Lisätietoja AL-kaupasta. Suositushinta 39,90 €.

Cocoon-niskatyyny

Luksusta matkalle. Kevyt U-mallinen puhallettava matkatyyny, jossa vettä hylkivää untuvaa. Pehmeä ja hengittävä mikrokuitupäällinen, jonka voi irrottaa pesemistä varten. Pehmeys säädettävissä ergonomisesti ihanteelliseksi ilmamäärällä. Helppokäyttöinen kierreventtiili. Kuljetuspussin koko 11x8cm. Paino vain 135 g.

Lisätietoja AL-kaupasta. Arvo 50 €.

Vallilan pussilakanasetti, Park

Suunnittelija Tanja Orsjoen kepeässä Park-pussilakanasetissä on kaunis puu- ja puistoaiheinen kuosi. Lakanassa on barokkityylisen puutarhan koristeellisia puita, joiden symmetria ja luontoaihe rauhoittavat. Setti sisältää pussilakanan (150x210 cm) ja tyynyliinan (50x60 cm). Pussilakanassa nappisuljenta, materiaali pehmeää 100 % puuvillaa.

Arvo 49 €.

Victorinox Santoku-veitsi

Japanilaismallinen kokkiveitsi on yksi kaikkien aikojen parhaista keittiöveitsistä – täydellinen pilkkomiseen, leikkaamiseen ja hienontamiseen. Veitsen ovaaliuurrettu terä keventää leikkaamista. Käsittele lihaa, kalaa ja vihanneksia veitsen uurretulla osalla, käytä kärkeä tarkkaan leikkaamiseen ja tyveä voimaa vaativaan paloitteluun. Kahva kestää jopa 100 °C lämpötilaa.

Arvo 50 €.

Rainlegs - sadelahkeet

Tuulen- ja vedenkestävät, reisiä suojaavat sadelahkeet ovat kevyet ja helpot laittaa ylle sekä rullata pois. Suojaavat sateelta, tuulelta ja kylmyydeltä sopien näin monenlaisiin ulkoiluaktiviteetteihin, esimerkiksi pyöräilyyn tai ratsastukseen. Jalkojen takaosasta avoimet, joten kosteus pääsee vaivatta ulos. Väri: huomiokeltainen, sivuilla heijastavat kaistaleet. Saatavilla koko M.

Lisätietoja AL-kaupasta. Suositushinta 37,50 €.

Huomioreppu ja heijastinliivi

Reppu istuu niin pienemmän kuin suuremmankin liikkujan selkään. Heijastavan materiaalinsa ansiosta se on helposti havaittavissa pimeällä tiellä. Sopii sekä koululaiselle että aktiiviliikkujalle. Koko 15 l.

Autoliiton logolla varustettu, CE-hyväksytty keltainen yhden koon liivi aikuisille (universal L). Heijastinliivi on pakollinen varuste autossa useissa Euroopan maissa.

Arvo yhteensä n. 50 €. Molemmat tuotteet ovat myynnissä myös AL-kaupassa, lisätietoja: huomiorepusta ja heijastinliivistä.

Lumilapio Snowvel

Kevyt ja kestävä lumilapio menee teleskooppivartensa ansiosta pieneen tilaan. Lapion mukana tulee kätevä canvaslaukku säilytystä varten. Paino 600 g, pituus 64-82 cm. 2 vuoden takuu.

Lisätietoja AL-kaupasta. Suositushinta 28,90 €.

MatkatavaravaakaMatkatavaravaaka

Vältä lisämaksut lentokentällä – digitaalisella matkatavaravaa’alla punnitset laukkusi kätevästi. Vaa’alla lataat myös esimerkiksi puhelimen vaakaan integroidulla 2200 mAh varavirtalähteellä, joka toimii myös vaa’an virtalähteenä. Akku kestää noin 500 latausta. Kevyt ottaa mukaan matkalle. Maksimikapasiteetti 40 kg. Sisältää micro-USB-kaapelin. Matkatavaravaa’an koko 17,5 x 2,8 cm. Väri: musta.

Suositushinta n. 30 €.

Juustoveitset ja liuskekivialusta

Maanläheinen setti istuu kauniisti juhlakauden kattauksiin. Upea liuskekivialusta toimii sekä leikkuulautana että tarjoilualustana. Siroon juustoveitsisettiin sisältyy kolme juustoveistä, kaksipiikkinen juustohaarukka sekä 23 x 14 cm liuskekivialusta. Tuotteet on pakattu kirjanmuotoiseen pahvipakkaukseen. Veitsien terät ovat ruostumatonta terästä ja kahvat pyökkiä. Ei suositella pesua astianpesukoneessa. Alusta on konepestävä, mutta ei siedä mikron tai uunin lämpöä.

Arvo n. 30 €.

Ensiapulaukku

Ensiapulaukku soveltuu erinomaisesti niin autoon, veneeseen, kotiin kuin mökillekin. Laukku sisältää kaikki keskeiset ensiaputarvikkeet, mm. erilaisia siteitä, elvytyssuojan, avaruuslakanan ja turvavyöleikkurin. SPR:n määrittelemä sisältö. Laukun mitat ovat noin 21,50 x 30 x 9 cm.

Suositushinta 43,50 €.

Isosteel Duo Titan –termospullo

Isosteel Duo Titan –termospullo on Retki-lehden 4/2010 testivoittajan titaanipintainen versio. Käytännöllinen laatutermari helposti purettavalla ja puhdistettavalla QuickStop painonappikorkilla. Korkealuokkainen tyhjiörakenne säilyttää juoman kuumana tai kylmänä poikkeuksellisen pitkään. Molemmissa päissä on juomakupit ja kyljessä kaatokahva joka voidaan painaa sisään kuljetuksen ajaksi. Pakkauksessa mukana irrotettava olkaremmi.

Laadukasta 18/8 ruostumatonta terästä. 5v materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Tilavuus 1l, korkeus 345 mm ja paino 910 g.

Arvo 35,90 €.

Teboilin polttoainelahjakortti, 30 €

Lahjakortti käy maksuvälineenä miehitetyillä Teboil-asemilla (lukuun ottamatta seuraavia huoltamoita, jotka toimivat automaatteina: Helsinki Pakila, Helsinki Kaupintie, Vantaa Tammisto, Vantaa Kaivoksela, Vantaa AVIA, Hyvinkää Sveitsinhovi, Hamina Rajahovi ja Kittilä) ja sillä voi maksaa polttoainetta. Lahjakorttia ei voi käyttää automaatilla maksamiseen. Palveluasemien sijainnit ja palvelut löytyvät täältä.

Polttoainelahjakortilla voi maksaa seuraavilla asemilla pääkaupunkiseudulla:

  • Helsinki Malmi      Laulurastaantie 2,  00780 Helsinki Puh.09 385 5297
  • Helsinki Munkkivuori    Huopalahdentie 22,  00350 Helsinki Puh.09 565 5800
  • Helsinki Ruskeasuo      Koroistentie 10,  00280 Helsinki Puh.09 477 7810
  • Helsinki   Itäväylä    Linnavuorentie 30,  00950 Helsinki Puh.020 743 5345
  • Vantaa Koivuhaka   Ohtolankatu 2,  01510 Vantaa Puh.09 753 3044
  • Vantaa Tikkurila    Läntinen Valkoisenlähteentie 58,  01300 Vantaa Puh.09 838 7050
  • Espoo Niittykumpu   Luomankuja 2,  02200 Espoo Puh.09 455 0515
  • Espoo Kivenlahti   Vanha Jorvaksentie 1,  02320 Espoo Puh.09 813 8065

Palovaroitin, Lento

Paola Suhosen suunnittelemat optiset palovaroittimet ovat designia parhaimmillaan - helppoja käyttää ja hyvännäköisiä. Palovaroittimessa ei ole pieniä nappeja, vaan koko ulkokuori toimii painikkeena, jolla voi hiljentää väärät hälytykset ja testata laitteen toimivuuden. Palovaroitin on mahdollista asentaa kattoon vain muutamassa sekunnissa 3M-tarralla. Koko 188x184x50mm, paino 200g. Väri harmaa.

Suositushinta 29,90 €.

Bluebiit Q16 handsfree-kuuloke

Huippukevyt kuuloke, joka on erittäin helppokäyttöinen, toimintavarma sekä yhteensopiva kaikkien bluetooth-ominaisuutta tukevien puhelimien kanssa. Bluebiit Q16 tuo uutta tehokkuutta työhön ja jättää kädet aina vapaaksi. Kuuloke pysyy hyvin korvassa myös vauhdikkaassa työssä ja harrastuksissa ja pysyvyyttä voi parantaa mukana olevan korvasangan avulla.

Lisätietoa AL-kaupasta. Suositushinta 29,90 €.

ResQMe -turva-avaimenperä, 2 kpl

Norjassa ja Ruotsissa huippusuosittu pelastustyökalu, joka auttaa nopeasti ulos autosta hätätilanteessa. ResQMe-työkalun jousitetulla piikillä voi rikkoa auton sivuikkunan ilman voimankäyttöä. Lisäksi työkalu on varustettu terävällä teräksisellä terällä, jolla voi tarvittaessa leikata juuttuneen turvavyön. Se on kevyt ja pienikokoinen, mutta silti erittäin tehokas. Auton avaimiin liitettynä se on aina tarvittaessa käden ulottuvilla. Patentoitu tuote, valmistettu Yhdysvalloissa.

Suositushinta 17,90 €/kpl (yhteensä 35,80 €). Lisätietoa AL-kaupasta.

 

Palkintoja kahdella jäsenhankintapisteellä:

Bobby Anti-Theft -selkäreppu

Reppu suojaa ruuhkaisissa liikennevälineissä, toreilla ja kapeilla kujilla. Fiksusti piilotetut vetoketjut, pieniä salataskuja ja viillon kestävä materiaali. Oivallinen matkakumppani maailman metropoleissa, joissa taskuvarkaudet ovat arkipäivää. Lisäksi integroitu USB-kaapeli kännykän latausta varten.

Väri: harmaa-musta. Arvo  89,90 €. Palkinnon saa kahdella jäsenhankintapisteellä eli kahdesta hankitusta jäsenestä.

Fatboy Lamzac -istuin

Fatboy Lamzac on kevyestä ja kestävästä kankaasta valmistettu istuin, joka tyhjänä ollessaan kulkee helposti reissuilla mukana. Ilmalla täytettävällä istuimella on ainutlaatuinen täyttötekniikka; sitä ei tarvitse pumpata tai puhaltaa, vaan täyttäminen onnistuu muutamalla heilautuksella. Kätevä esimerkiksi rannalle, puistoon tai vaikka festareille. Lamzacin päälle mahtuu istumaan useampi henkilö ja istuimen painorajoitus on 200 kg. Kangas on likaa ja kosteutta hylkivää, laadukasta nylonia. Paino 1,2 kg. Katso mallivideo istuimen täyttämisestä täältä.

Väri: musta. Arvo 74,50 €. Palkinnon saa kahdella jäsenhankintapisteellä eli kahdesta hankitusta jäsenestä.

K1-katsastajien katsastuslahjakortti

Lahjakortti sisältää määräaikaiskatsastuksen sekä päästö- ja OBD-mittauksen. Kortti on voimassa sekä bensiini- että dieselautoille, myös ilman ajanvarausta tehtävissä Drive-in katsastuksissa.

Victorinox Hunter XT

Victorinoxin Hunter XT -eräveitsi on suunniteltu läheisessä yhteistyössä metsästäjien kanssa ja heidän toiveistaan. Kirkkaan värinsä ansiosta veitsi on helppo löytää, jos se putoaa metsällä maahan. Veitsen toiminnot: suuri, yhdellä kädellä avautuva lukkiutuvateräinen veitsi, puusaha, nylkyveitsi ja korkkiruuvi. Tuote on myynnissä myös AL-kaupassa.

Arvo 60 €. Palkinnon saa kahdella jäsenhankintapisteellä eli kahdesta hankitusta jäsenestä.

Humantool Pilot Spot -selkätuki

Lentäjille kehitetty ergonomia sopii hyvin autoon, toimistoon tai vaikka lentomatkoille. Innovatiivisen muotoilunsa ansiosta liike jatkuu myös istuttaessa, mikä on avainasia lihasten toiminnalle, verenkierrolle ja jaksamiselle. Tuen korkeutta on helppo säätää ja se toimii hyvin myös ilman kiinnityshihnaa, mm. lentomatkoilla. Tuki on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Lisätietoa AL-kaupasta. Suositushinta 98 €.

Palkinnon saa kahdella jäsenhankintapisteellä eli kahdesta hankitusta jäsenestä.

DEFA SmartCharge akkulaturi

Kotikäyttöön, autoon, veneeseen kuin ammattilaiskäyttöön. DEFA SmartCharge edustaa uusinta akkulaturiteknologiaa, joka pidentää huomattavasti akun ikää. Se soveltuu kaikentyyppisten 12 voltin lyijy- AGM- ja hyytelöakkujen lataamiseen.

Moottori-lehden (11/2013) älylaturitestissä Moottorin valinta. "Todellinen autoilijan laturi".

Lue lisää AL-kaupasta. Suositushinta 69 €. 

Palkinnon saa kahdella jäsenhankintapisteellä eli kahdesta hankitusta jäsenestä.