Moottori-lehden kustantaja vaihtuu

11.12.2019, klo 14.06

Keskisuomalainen Oyj:n tytäryhtiön Moottori Media Oy:n vuodesta 2013 kustantama Moottori-lehti siirtyy Autoliiton kustannettavaksi. Autoliitto on ostanut itselleen koko Moottori Media Oy:n osakekannan ja Moottorin kustannustoiminta siirtyy Autoliitolle 1.1.2020 alkaen.

Moottori-lehti on Autoliiton jäsenlehti, joka on perustettu vuonna 1925. Autoilu- ja liikenneteemojen lisäksi lehti keskittyy matkailuun ja se ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

”Moottori on noussut maan johtavaksi autoilualan lehdeksi viime vuosina monilla mittareilla tarkasteltuna. Siirtyminen Autoliiton yhteyteen on luontainen jatkumo tälle hyvälle kehitykselle. Yhteistyö Mediatalo Keskisuomalaisen ja Autoliiton välillä jatkuu eri muodoissa myös jatkossa”, kertoo Keskisuomalainen Oyj:n toimitusjohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi.

”Moottori on Suomen suurimpana autolehtenä ja arvostettuna mediana keskeisimpiä jäsenetujamme Autoliitossa. Omistajuus antaa meille paremmat lähtökohdat kehittää lehteä ja toisaalta hyödyntää digitalisaation luomia mahdollisuuksia”, toteaa Autoliiton toimitusjohtaja Pasi Nieminen.

Omistajanvaihdos ei vaikuta Moottorin eikä moottori.fi-verkkopalvelun toimituksen ja mediamyynnin toimintaan. Yhtiön henkilökunta jatkaa entisissä tehtävissään.