AUTOLIITTO SALON OSASTO RY:N VUOSIKERTOMUS 2018 | Autoliitto

AUTOLIITTO SALON OSASTO RY:N VUOSIKERTOMUS 2018

02.05.2019

Osaston varsinainen jäsenmäärä 31.12.2018 oli AL:n ilmoituksen mukaan 1773 (v2017:1729), joka on 44 (v 2017 50) jäsentä enemmän kuin edellisen vuoden lopussa.

Osaston puheenjohtajana on toiminut Jani Kurvinen, varapuheenjohtajana Pauli Kuisma, varainhoitajana Kalle Kuusiniemi ja sihteerinä Markku Järviö sekä muina jäseninä  Sirpa Nisula, Jorma Laitinen, Tuula Kivi, Erkki Muuri, Sarita Tuulos  ja Jari Virtanen.

Hallitus piti toimintavuonna neljä kokousta ja työvaliokunta viisi.

Toiminnantarkastajina toimivat Jukka Tuominen ja Mika Hjelt. Varatoiminnantarkastajana toimivat Juhani Suomi ja Raimo Heikkilä.

Osaston toimistona ja välinevarastona on toiminut katutason huoneisto Helsingintie 11. Toimistossa on järjestetty peli- ja keskusteluiltoja joka kuun ensimmäisenä tiistaina ja osallistuneita on ollut joka kerta n 6-8 kpl.

Osaston toiminta on ollut erittäin aktiivista.