Mika Perttula Rallicross SM 2018 Tiedote 26.8.2018 | Autoliitto

Mika Perttula Rallicross SM 2018 Tiedote 26.8.2018

27.08.2018

Perttula ajoi SM-pronssia

Autoliitto Härmää edustava Mika Perttula ajoi rallicrossin SM-sarjan kauden päätöksessä Kouvolassa toiseksi. Se tarkoitti alahärmäläiselle SRC-luokan pronssimitalia.

-Täytyyhän pronssiin tyytyväinen olla. Tämä oli minun ensimmäinen kauteni rallicrossissa, eikä näin kovatasoisessa luokassa saa mitään helpolla, Perttula innostui kauden oltua ajettuna.

-Ajoin kahdessa alkuerässä nopeimman ajan ja yhdessä olin yhdeksäs, kun pyörähdin liian kovan yrityksen seurauksena. Onneksi se ei vaikuttanut tulokseen ja finaalissa kaikki meni hienosti, Perttula. Toyota Corolla-kuljettaja jäi sarjassa toiseksi tulleeseen Joni-Pekka Rajalaan seitsemän pistettä.

-Ero pisteissä pääsi kasvamaan niin suureksi kauden aikana, että ei ollut mahdollista saada sitä kiinni Rajalaan ja mestari Henri Haapamäkeen. Perttula haluaa kiittää taustajoukkojaan kaudesta.

-Iso kiitos yhteistyökumppaneille, huollolle ja tietenkin vaimolle, kun tallissa on vietetty paljon aikaa. Hieno kausi on nyt ohi, Perttula tilitti.

Teksti ja kuva: Vesa Rauhala
Kuvassa Mika Perttula