Kalliokoski Motorsport Tiedote 19.3.2017 | Autoliitto

Kalliokoski Motorsport Tiedote 19.3.2017

19.03.2017

Kalliokoski kaasutteli Suomen mestariksi jääradalla

Jere Kalliokoski ajoi nelivetoluokan Suomen mestariksi lauantaina Kuusamossa ajetussa sarjan toisessa osakilpailussa. Autoliitto Härmää edustava Kalliokoski voitti suvereenisti sekä alkuerän, että finaalin.

-Täydellinen päivä. Lunta satoi koko päivän, mutta tilannehan oli sama kaikille. Mitsubishi toimi loistavasti, eikä ajamisessakaan ollut ongelmia, mestari iloitsi.

Kuusamon jäällä kohtasi konkari ja nuori ajomies. Peräti 15:sta SM-mitalia jääradalta saavuttanut Matti Santti onnitteli vilpittömästi Kalliokoskea.

-Matti onnitteli hienosti ja totesi, että nyt tuli kuljettaja, joka katkaisi meikäläisen mestaruusputken, Jere totesi tyytyväisenä.

Kalliokosken matka jatkuu tulevana maanantaina Albatec Racingin testeihin Ranskaan. EM-sarjan avauskilpailu ajetaan Barcelonassa 1.-2.4. Jeren tallikaverina ajaa vuoden 2015 Euroopanmestari norjalainen Tommy Rustad.

Teksti: Vesa Rauhala
Kuvassa Jere Kalliokoski