Kalliokoski Motorsport Tiedote 18.6.2017 | Autoliitto

Olet täällä

Kalliokoski Motorsport Tiedote 18.6.2017

18.06.2017

Kalliokoski seitsemäs Honkajoella

Pistetilanne kiristyi kärjessä

Rallicrossin SM-sarjan toinen osakilpailu Honkajoella ei tuonut Jere Kalliokoskelle finaalipaikkaa Super Car-luokassa, mutta alkuerien onnistumiset veivät alahärmäläisen lähemmäksi sarjaa johtavaa Atro Määttää. 

Perjantain vapaissa harjoituksissa ilmeni Skodassa vaihdelaatikon kanssa ongelmia, mutta Kalliokoski Motorsportin osaava huolto hoiti asiat kuntoon ja kisapäivänä lauantaina auto toimii moitteettomasti. Kalliokoski oli kahden alkuerän nopein ja kolmannessa toinen. Se takasi täydet SM-pisteet.

-Lähdössä pito on niin hyvä, että auton voimansiirto on kovilla. Koko kilpailun ajan onnistuin lähdöissä hyvin. Muutenkin ajo tuntui rennolta, torstaina armeijasta reserviin siirtynyt Kalliokoski sanaili. Semifinaali lähdöstä kolme parasta jatkaisi finaaliin. AL-Härmää edustava Kalliokoski sai sisäreunalta hyvän lähdön, mutta ensimmäisessä mutkassa rytisi. Kalliokoski oli ihanteellisella ajolinjalla, mutta ulkoa kärkeen halunnut Atro Määttä käänsi eteen. Kalliokosken Skodan vasen etukulma osui Määtän ajokin oikeaan takakulmaan. Molemmat pyörähtivät, mutta matka jatkui. Kalliokoski nousi lähdön neljänneksi, mutta finaalipaikka jäi toteutumatta.

-Kaikki kävi äkkiä, kun osuma tuli. Ihan kilpailutilanne se oli. Kyllähän se närästi, mutta juttelin Määtän kanssa tilanteesta ja kaikki on kunnossa, Kalliokoski tuumasi kilpailun jälkeen. Kalliokoski on Honkajoen jälkeen pistetilanteessa neljä pistettä Määttä jäljessä, joten tilanne kiristyi mestaruustaistossa. SM-sarjan seuraava osakilpailu ajetaan Kaanaan radalla 8.7. Sitä ennen Kalliokoski on EM-kilpailussa Ruotsin Höljesissa 1.-2.7.

 

Teksti & kuva: Vesa Rauhala

Jaa muillekin

Jaa muillekin