Kalliokoski Motorsport Tiedote 18.2.2018 | Autoliitto

Olet täällä

Kalliokoski Motorsport Tiedote 18.2.2018

18.02.2018

 

”Kausi oli ohi ensimmäisen kierroksen jälkeen, on tämä raakaa peliä”, alahärmäläinen totesi.

Jere Kalliokoski päätti lähteä jääradan SM-sarjaan puolustamaan nelivetoluokan Suomen mestaruutta vasta viime tingassa, viikkoa ennen ensimmäistä osakilpailua. Lauantaina 17. helmikuuta ajettiin Puolangan kilpailu, Paltamo oli vuorossa heti seuraavana päivänä. 

- Alkuerässä sain hyvän startin ja pääsin muilta karkuun. Johdin ensimmäisen kierroksen jälkeen aika reippaasti, ja ajattelin että onpas kilvanajo taas kivaa. Se ajatus ei ihan ehtinyt edes mielestä kadota, kun auton vaihteistoon tuli vikaa. Köröttelin sen lähdön maaliin, ja toivoin että saadaan auto kuntoon ennen finaalia.

Kalliokoski starttasi finaaliin, mutta ajaminen ei oikuttelevalla autolla onnistunut.

- Kolmonen oli laatikosta kateissa, pääsin kyllä liikkeelle mutta sitten hävisi nelonenkin. En raaskinut kakkosella vetää hana pohjassa, olisi vielä konekin kajahtanut. Harmittaa tosi paljon, tarkoituksena oli ajaa koko sarja, mutta kun seuraava kisa tulee heti seuraavana päivänä, menivät sitten molemmat kerrasta pieleen. 

Kuusamossa ajetaan kauden viimeinen osakilpailu 17. maaliskuuta, AL Härmää edustava Kalliokoski harkitsee osallistumistaan.

- Katsotaan lähempänä jos lähden Kuusamoon ajamaan Mitsubishi Evo seiskalla, tuota hajonnutta laatikkoa en ehdi ennen sitä laittamaan kuntoon. Lennän jo alkuviikosta Ranskaan ajamaan tulevaa rallicrossin EM-kautta varten testiä, Kalliokoska summaa.

Kalliokoski Motorsport Facebook ja Instagram

Teksti: Toni Lönnroos
Kuva: Risto Väyrynen

Jaa muillekin

Jaa muillekin