Joni Keskinen Racing Tiedote 5.3.2017 | Autoliitto

Joni Keskinen Racing Tiedote 5.3.2017

05.03.2017

Keskisen Hankiralli loppui lyhyeen

”Se oli meidän nollakisa”

BMW Xtreme Rally-sarjan talvikauden päätös ja kolmas osakilpailu ajettiin legendaarisen Hankirallin merkeissä Porvoossa lauantaina. Joni Keskinen ja Jarmo Siekkinen lähtivät luottavaisena reissuun, mutta valitettavasti tuloksena oli keskeytys jo kilpailun toisella erikoiskoeella.

-BMW:hen saattin viikolla uusi moottori kiinni hyvissä ajoin ja pääsin koneen säätöjen jälkeen hiukan ajamaankin. Meillä oli moottorin kanssa vähän lämpöongelmia, mutta kaikki toimi muuten, joten odotukset oli korkealla, Keskinen valotti ennen kilpailua.

Ongelmat koneen lämpöjen kanssa alkoivat jo ensimmäisen erikoiskokeen lopussa.
-Alkoi käymään vajailla sylintereillä. Lähdimme vielä toiselle ek:lle, mutta lämmöt nousi niin korkealle, että pelkään koneeseen tulleen enempi vikaa. Tämä oli meidän nollakisa, jonka pistetilanne kärsii, mutta kesällä niitä ei saa tulla, Autoliitto Härmää edustava Keskinen totesi.

Keskinen ja Siekkinen ovat sarjassa seitsemäntenä talvikisojen jälkeen. Sarja jatkuu 13.5. Salossa.

Teksti ja kuva: Vesa Rauhala
Kuvassa Joni Keskinen