Joni Keskinen Racing Tiedote 2.10.2017 | Autoliitto

Olet täällä

Joni Keskinen Racing Tiedote 2.10.2017

02.10.2017

Keskinen haki kokemusta nuottirallista

Joni Keskisen ja Jarmo Siekkisen ensimmäinen nuottikilpailu Tampereen SM-rallin yhteydessä toi paljon kokemusta sekä nuottien tekemisestä sekä niiden käytöstä itse kilpailussa.

-Kyllä se yllättävän vaikeaa oli näin ensimmäisellä kertaa. Vaikka olimme jo nuotitusta muutamia kertoja treenanneetkin, niin monta asiaa on vielä opittavana. Nyt tuntuu, että ei luota omaan nuottiin, AL Härmää edustava Keskinen kuvaili Lempäälän maisemissa ajetun kilpailun antia. Samalla tuli myös nähtyä, kun olosuhteet tekevät ajamisesta lähes toivottoman.

-Perjantaina illalla ajetut kaksi soraerikoiskoetta olivat sumun takia aika katastrofi. Näkyvyys oli todella huono, Keskinen totesi.

BMW toimi muutamaa pientä teknistä ongelmaa lukuunottamatta hyvin, joten ehjä auto on tallissa. Keskinen ja Siekkinen olivat Suomi Cup-luokassa sijalla yhdeksän. Aikaero kärkeen on yli yhdekäsn minuuttia, mutta tärkeintä on nyt, että nuottikilpailu on takana.

-Meillä oli sekä nuotin tekemisen ja sen lukemisen kanssa ongelmia, jotka tulevat kyllä kuntoon, kun saamme niiden tekemiseen lisää kilometrejä ja luottoa tekemiseen, Keskinen uskoo.

Kaksikon seuraavat kilpailut ovat BMW Xtreme Rally-sarjan osakilpailu Naantalissa 7.10 ja 14.10 ajettava LapUA ralli.

Teksti: Vesa Rauhala
Kuva: Toni Ollikainen

Jaa muillekin

Jaa muillekin