Jere Kalliokoski Motorsport tiedote 30.5.2016 | Autoliitto

Jere Kalliokoski Motorsport tiedote 30.5.2016

30.05.2016

Jere Kalliokoski Motorsport. Tiedote 30.5.

Kalliokoski kolmas Kouvolan SM-kilpailussa

Rallicrossin SM-sarja jatkui lauantaina toisella osakilpailulla Kouvolassa Tykkimäen radalla. Alahärmäläinen Jere Kalliokoski lähti hakemaan Hyvinkään kakkostilan jälkeen hyvää sijoitusta Super Car-luokassa.

Autoliitto Härmää edustava Kalliokoski oli valmistautunut Kouvolan kilpailuun ajamalla juuri Tykkimäen radalla testin kaksi viikkoa ennen.

-Skodassa ei mitään suurempaa tekemistä ollut Hyvinkään jälkeen. Autoon on tehty normaalit huollot. Nyt on kuskikin paremmassa kunnossa, kuin Hyvinkäällä. Flunssa jatkui vielä pitkään sen kisan jälkeen, Jere totesi.

Kalliokosken päivä ei alkanut lupaavasti, sillä ensimmäisessä alkuerässä tuli vilppilähtö ja sijoitukseksi 13:sta. Toinen ja kolmas alkuerä meni puolestaan ihan putkeen. Hän oli nopein molemmissa ja näin paikka A-finaalin paalupaikalle oli varmistettu.

A-finaalin lähtö onnistui Kalliokoskelta kuitenkin mollivoittoisesti.

-Heti kun kytkin nousi, takavetoakseli katkesi. Nilkutin maaliin kolmantena. Muillakin oli finaalissa epäonnea, joten sain kuitenkin hyvät SM-pisteet tällä sijoituksella, Kalliokoski tilitti. Jere on SM-pisteissä kolmantena kahden osakilpailun jälkeen. Seuraava osakilpailu ajetaan 9.7. Honkajoella Pesämäen radalla.

TV-lähetys Kouvolan kilpailusta tulee ensi lauantaina 4.6. TV2:lla klo 13.55 sekä myöhemmin YLE Areenassa.

Teksti: Vesa Rauhala

Kuva: Toni Ollikainen