Jere Kalliokoski Motorsport Tiedote 20.8.2016 | Autoliitto

Jere Kalliokoski Motorsport Tiedote 20.8.2016

Pistejohto säilyi

Kalliokoski keskeytti A-finaalissa

Rallicrossin SM-sarjan toiseksi viimeinen osakilpailu kaasuteltiin lauantaina Oulussa. Nelivetoisten Super Car-luokkaa ennen Oulua johtanut Jere Kalliokoski koki keskeytyksen A-finaalissa.

Autoliitto Härmää edustava Jere Kalliokoski ajoi ensimmäisessä alkuerässä lähtövoittoon. Hän oli koko alkuerän nopein. Toinen alkuerä toi toiseksi nopeimman ajan. Kolmannessa alkuerässä alahärmäläinen oli myös toinen. Kilpailun tavoite, paikka A-finaalissa siis täyttyi. Lisää SM-pisteitä tuli päivän nopeimmasta ajasta alkuerissä.

A-finaali johti Kalliokosken osalta keskeytykseen kolaroinnin seurauksena toisella kierroksella.

-Lähtö onnistui hyvin. Menin lisälenkille, mutta toisella kierroksella tuli kolarointia. Autooni tuli sen verran vaurioita, että jouduin keskeyttämään, Kalliokoski tilitti. Kalliokoski oli kuudes, mutta sai neljänneksi korkeimmat SM-pisteet.

Pistetilanne SM-sarjassa säilyi Kalliokosken johtaessa, sillä toisena ollut Toni Lukander ylsi B-finaaliin.

Kauden viimeinen osakilpailu ajetaan 10.9. Kaanaassa.

Jere on seuraavavaksi viivalla ensi viikonvaihteen aikana jokamiehenluokan SM-liigakilpailussa. Siellä puolustetaan viime vuoden Suomen mestaruutta.

Teksti: Vesa Rauhala

Kuva: Tero Lyttinen