Anssi Valkonen Rallicross SM Tiedote 15.8.2018 | Autoliitto

Olet täällä

Anssi Valkonen Rallicross SM Tiedote 15.8.2018

16.08.2018

Tekninen vika pilasi Valkosen rallicross päivän

Autoliitto Härmää edustava Anssi Valkonen oli hyvässä vauhdissa rallicrossin SM-osakilpailussa Jalasjärvellä. Kisa jäi kuitenkin kesken semifinaalissa, kun Hyundai Accentin vetoakseli napsahti poikki. Alkuerien jälkeen kauhavalainen oli sijalla 11:sta. Paikka semifinaaliin oli taattu, mutta matka jäi siis kesken.

-Kolmannessa alkuerässä ajoin liian rajusti radan reunan eli kanttiksen yli ja auton pohja otti kiinni ja pyörähdin. Auto on kyllä hyvässä vireessä, mutta koko kauden on ongelmana ollut se, että en saa kolmea tasaista lähtöä, että lähtöruutu semifinaaliin olisi parempi, Valkonen kuvaili kauttaan.

-Kouvolaan lähdetään kuitenkin tekemään kauden parasta suoritusta, Valkonen miettii. Rallicross kauden jälkeen hänellä on jännittävät hetket BMW Xtreme Rally-sarjan parissa. Valkonen nousi sarjan ykköstilalle edellisessä osakilpailussa. Syyskuun 15. Espoossa ja lokakuun 13. päivä Urjalassa ajettuihin osakilpailuihin on jäänyt todella tiukkoja taisteluja koettavaksi, joissa Valkonen on täysillä mukana.

Teksti & kuva: Vesa Rauhala

Jaa muillekin

Jaa muillekin