AL-Härmän pikkujoulu - Palkitut ja kuvia | Autoliitto

AL-Härmän pikkujoulu - Palkitut ja kuvia

10.12.2017

Autoliitto Härmä palkitsi 9.12. Härmän Kuntokeskuksessa pitämässään palkintojenjako tilaisuudessa yhteistyökumppaneitaan, toimihenkilöitään ja kilpailijoitaan. Kuvissa paikalla olleita palkittuja.

Kuvat: Vesa Rauhala.

Autoliitto Härmän palkitut 2017:

Yhteistyökumppanit: Halpa-Halli Alahärmä, Trala Automaatio Oy ja AH Tarvike.

Vuoden Autourheilija; Jere Kalliokoski.

Nuori Tulokas; Valtteri Koski.

Kiertopalkinto: Vuoden Toimitsija; Jorma Kallioniemi.

Karting: Elias Kalliokoski, Aleksi Peltokangas. Arttu Peltokangas ja Kaarlo Lejon.

SM-jäärata: Mika Kalliokoski.

SM-rallicross: Jere Kalliokoski, Roni Kalliokoski, Valtteri Koski ja Miko Vähälummukka.

Jokamiehenluokka: Antti-Jussi Kurkimäki, Juuso Lammi, Aleksi Iso-Tuisku, Konsta Isokangas, Marina Rantanen, Sari Kattelus, Emilia Uutela, Joonas Isokangas, Ari-Pekka Kumpula, Joni Alaranta, Tero Rantala, Tuukka Ketomäki, Juha Sillanpää, Timo Rantala ja Tapani Alaranta.

Kiertopalkinto: Paras AL-Härmän jokamiehenluokan SM-sijoittuja; Janne Alasaari.

Rallisprint: Mika Perttula, Jari Koski, Marko Perttula, Riku Koski ja Marko Mäkiniemi.

Ralli: Sami Laurila, Anssi Valkonen, Risto Lejon, Joni Keskinen, Joona Lammi, Juha Näsi, Jukka-Pekka Vistinmäki, Esa Ekola ja Markus Nokua ja Juho Lammi.

Autosuunnistus: Heikki ja Lauri Kattelus, Ilpo ja Sami Ekola

Tasanopeus: Vihtori Syynimaa ja Arto Malkakorpi.

Endurance kestävyysajo: MMR Team; Jarkko Karhu, Janne Laine, Henri Laine ja Mikko Ristiluoma.

SM-Rata-autoilu; Niko Kalliokoski.

Stipendit: MMR Team, Mika Perttula, Marko Perttula, Jere Kalliokoski, Valtteri Koski, Sami Laurila, Miko Vähälummukka ja Marko Perttula.

Muistetut toimihenkilöt: Pasi Alaranta, Tapani Alaranta, Ilpo Ekola, Irma Hirvelä, Vesa Kalliokoski, Satu Kankaanpää, Päivi Koski, Pasi Kujala, Juhani Kumpula, Leena Kumpula, Timo Kunnari, Heikki Nukala, Leevi Ruotsala, Marko Silvonen, Matti Sissala, Tanja Olli ja Esa Vistinmäki.

Yhteistyökumppanit Karting
Crosskart Janne Alasaari