Tiepalvelu

AL100

Autoliiton Oulun osaston tiepalvelutoiminta on erittäin aktiivista. Toiminnan painopiste on palveluhenkisessä maantieliikenteen auttamisessa, jolloin ensisijaisina tehtävinä ovat tieltä pelastamispalvelu ja tiepalvelupäivystys. Tiepalveluapu on luonteeltaan teknisen ensiavun antamista tiellä pulaan jääneille.

 

Autoliiton Oulun osaston tiepalvelumiehet osallistuvat näkyvien liikenneoperaatioiden lisäksi moniin erilaisiin mm. liikenneturvallisuuteen liittyviin tempauksiin. Oulun tiepalvelupartiot liikkuvat tehostetusti teillä joulun aikaan Operaation Lumihiutaleen ja pääsiäisenä Operaatio Pajunkissan tiimoilta.

 

Autoliiton tiepalvelukeskus palvelee ja auttaa akuuteissa kysymyksissä kaikkia tielläliikkujia Suomessa, 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden kaikkina päivinä.

puhelin: 0200-8080

 

(puhelun hinta 1,95 €/min + pvm

Operaatio Lumihiutale 2021 Pohjois-Suomen Yhteislähtö Oulussa

Vuoden 2021 Operaatio Lumihiutaleen Pohjois-Suomen yhteislähtö järjestettiin Oulussa, järjestäjän Autoliiton Oulun osasto.

Yhteislähdössä mukana oli tiepalvelu- ja liikenteenohjausyksiköitä Pohjois-Pohjanmaalta, Kainuusta, Etelä-Savosta. Lapista, Länsi-Lapista, Pohjanmaalta sekä autoliiton keskustoimistolta.

skip_embed

Videon näyttämiseen vaaditaan, että hyväksyt sivuston evästeet.

Operaatio Lumihiutale 2023 Pohjois-Suomen Yhteislähtö Pudasjärvellä.

Vuoden 2023 Operaatio Lumihiutaleen Pohjois-Suomen yhteislähtö järjestettiin Pudasjärvellä, järjestäjän Autoliiton Suomussalmen ja Oulun osasto.

Yhteislähdössä mukana oli tiepalvelu- ja liikenteenohjausyksiköitä Lapista, Lounais-Lapista, Pohjois-Pohjanmaalta, Pohjanmaalta, Kainuusta, Etelä-Savosta sekä autoliiton keskustoimistolta.

skip_embed

Videon näyttämiseen vaaditaan, että hyväksyt sivuston evästeet.