Camping Key Europe | Autoliitto

Camping Key Europe, eli Pohjoismainen leirikortti on perhekohtainen kortti, jolla nopeutetaan majoittujien asiointia leirintäalueiden vastaanotossa. Kortin haltijoille myönnetään leirintäalueilla ja lomakylissä etuja leirintämaksuista, mökkimajoituksesta ja oheispalveluista.

Camping Key Europe

Kortti käy Suomen lisäksi 19 Euroopan maassa:

Ruotsi, Norja, Tanska, Belgia, Espanja, Hollanti, Irlanti, Iso-Britannia, Italia, Kreikka, Kroatia, Latvia, Luxemburg, Portugali, Ranska, Saksa, Slovenia, Sveitsi ja Unkari.

Voimassa olevaan Camping Key Europe -korttiin sisältyy leirintämaksuluotto, joten voit maksaa leirintämaksusi vasta alueelta pois lähtiessä. Luotto koskee vain leirintämaksua ja mökkivuokrat maksetaan yleensä alueelle saavuttaessa.

Tietoja Suomen leirintäalueista saat osoitteesta www.camping.fi. Mikäli olet jo matkalla, poimi mukaasi leirintäalueelta tai matkailutoimistosta ilmainen Camping in Finland -esite. Siitä löytyvät mm. kartta, leirintäalueiden yhteys- ja hintatiedot sekä Camping Key Europe -kortilla myönnettävät edut.

Miten Camping Key Europe -korttia haetaan?

HUOM! Vuoden 2018 tarraa/korttia ei ole enää mahdollista ostaa, uusi tarra tulee myyntiin 1.11.2018.

Paikan päällä asioitaessa on oltava mukana henkilötodistus, josta tarkistetaan hakijan tiedot. Saat heti mukaasi väliaikaisen kortin, ja varsinainen kortti tulee postitse kotiin noin kuukauden kuluttua. Väliaikaista korttia voi käyttää tällä välin leirintämatkoilla.

Postitse anottaessa ilmoita seuraavat tiedot Autoliiton toimistoon Helsinkiin:

  • etu- ja sukunimi
  • syntymäaika
  • osoite
  • postinumero ja – toimipaikka

Tiedot voi ilmoittaa myös puhelimitse 09 7258 4458 ja 09 7258 4400. Ilmoita myös samalla oletko maksanut Camping Key Europe -kortin etukäteen verkkopankin kautta vai haluatko kortin postiennakolla. Väliaikainen kortti postitetaan aina ensin ja varsinainen kortti tulee postitse kotiin noin kuukauden kuluttua. Väliaikaista korttia voi käyttää tällä välin leirintämatkoilla.

Toimitusaika on 1 viikko ja se ei sisällä postipäiviä. Käsittelyaika alkaa siitä, kun hakemus on vastaanotettu Autoliiton toimistolla.

Mikäli omistat jo Camping Key Europe –kortin, voit tilata Autoliitosta vain vuositarran. Valitse tällöin tilauksen yhteydessä, että tilaat vuositarran jo olemassa olevaan korttiin.

Maksutavat

Camping Key Europe -kortin voi maksaa suoraan verkkokaupassa. Tilaukseen lisätään automaattisesti 2 euron postikulut. Siirry kauppaan tästä. HUOM! Vuoden 2018 tarraa/korttia ei ole enää mahdollista ostaa, uusi tarra tulee myyntiin 1.11.2018.

Voit tilata kortin myös postiennakolla. Huomioithan, että postiennakko toimii ainoastaan Suomessa. Postiennakon toimituskulut ovat noin 8 euroa.

Käteinen, pankkikortti sekä luottokortti paikanpäällä asioitaessa.

Hinta

Hinta on 16 euroa.

Mistä Camping Key Europe -kortin saa?

Helsinki
Autoliitto
Hämeentie 105 A
00550 Helsinki
 
Huomioithan, että Camping Key Europe –korttia voi anoa ainoastaan Helsingin toimistosta.

Lisätietoa

09 7258 4458 tai
09 7258 4400 / matkailu