Honda CR-V 2007 | Autoliitto

Olet täällä

Honda CR-V 2007

Aikuisten turvallisuus
Lasten turvallisuus
Jalankulkijoiden turvallisuus

Törmäystestin pisteet:

etutörmäys 12 (75%)
sivutörmäys 18 (100%)
turvavöiden muistutusjärjestelmä 3
kaikkiaan 33 pistettä
jalankulkijatörmäys 13 (36%)
lasten suoja 37 (76%)

Honda CR-V sai aikuismatkustajien kolariturvallisuudesta neljä tähteä viidestä. Lapsiturvallisuudesta autolle annettiin myös neljä tähteä viidestä, ja jalankulkijaturvallisuudesta tulos oli kaksi tähteä neljästä.

Honda CR-V on varustettu muun muassa kuljettajan ja etumatkustajan kaksivaiheisilla etuturvatyynyillä, sivuturvatyynyllä ja päätä suojaavalla turvaverholla. Edessä istuvien paikoilla on turvavöiden esikiristimet ja voimanrajoittimet. Turvavyömuistuttimet löytyvät sekä etu- että takaistuimilta, ja takaistuimen kaikilla paikoilla on Isofix-kiinnikkeet lastenistuinta varten. Lisäksi Honda CR-V:ssä on ABS-jarrut, sähköinen jarruvoimien jako ja VSA-ajonvakautusjärjestelmä.

Etutörmäystesti

Honda CR-V:n kokonaispistemäärä olisi oikeuttanut viiteen tähteen, mutta etutörmäystestissä auto ei saanut viiteen tähteen vaadittavaa vähimmäispistemäärää. Kojelaudan rakenteet aiheuttavat loukkaantumisriskin sekä kuljettajan että etumatkustajan polville ja reisiluille.

Sivutörmäystesti

Honda CR-V sai täydet pisteet sekä sivutörmäystestissä että pylvästestissä.

Lapsiturvallisuus

Etumatkustajan paikalla olevaa turvatyynyä ei voi kytkeä pois päältä, joten selkä menosuuntaan asetettavaa lasten turvaistuinta ei pidä asentaa paikalle. Isofix-kiinnikkeet takaistuimen reunapaikoilla oli epäselvästi merkitty.

Turvavyömuistutin

Honda CR-V:ssä on turvavyömuistuttimet sekä etu- että takaistuimilla.

Jalankulkijaturvallisuus

Auton puskuri sai testissä täydet pisteet. Konepeiton etuosa jäi testissä pisteittä, ja konepeiton osa, johon aikuisen jalankulkijan pää törmäystilanteessa todennäköisesti osuisi, sai arvosanaksi huonon.

Katso lisätiedot ja videoleikkeet euroncap.com sivuilta.

Jaa muillekin