Autoliiton tiepalvelu - hinausauto auttaa tien päällä

Fiat Bravo 2007

etutörmäys 13 (81%)
sivutörmäys 18 (100%)
turvavöiden muistutusjärjestelmä 2
kaikkiaan 33 pistettä
jalankulkijatörmäys 16 (44%)
lasten suoja 36 (73%)

Fiat Bravo sai aikuismatkustajien kolariturvallisuudesta täydet viisi tähteä viidestä. Lapsiturvallisuudesta autolle annettiin kolme tähteä viidestä, ja jalankulkijaturvallisuudesta kaksi tähteä neljästä.

Fiat Bravo on varustettu muun muassa kuljettajan ja etumatkustajan etuturvatyynyillä, sivuturvatyynyllä ja päätä suojaavalla turvaverholla. Edessä istuvien paikoilla on turvavöiden esikiristimet ja voimanrajoittimet sekä turvavyömuistuttimet. Lisäksi takaistuimen reunapaikoilla on Isofix-kiinnikkeet lastenistuinta varten.

Etutörmäystesti

Fiat on tehnyt töitä poistaakseen kojelaudan muotoilun aiheuttamat loukkaantumisriskit, mutta ohjauspylväs ja virtalukko aiheuttavat edelleen kuljettajan reisiluiden loukkaantumisriskin.

Sivutörmäystesti

Fiat Bravo sai täydet pisteet pylvästestissä. Sivutörmäystestissä rinta oli ainoa osa-alue, joka ei saanut testissä täysiä pisteitä.

Lapsiturvallisuus

Etumatkustajan paikalla oleva turvatyyny voidaan kytkeä pois päältä, jolloin selkä menosuuntaan asetettava lasten/turvaistuin voidaan asentaa paikalle. Kuljettajalle annettava tieto turvatyynyn tilasta ei ole kuitenkaan tarpeeksi selkeää. Isofix-kiinnikkeet takaistuimen reunapaikoilla on epäselvästi merkitty.

Turvavyömuistutin

Fiat Bravossa on turvavyömuistutin etumatkustajien paikoilla.

Jalankulkijaturvallisuus

Ei erityistä huomautettavaa.

Katso lisätiedot ja videoleikkeet euroncap.com sivuilta.

Auton tiedot

 • Testausvuosi:

  2007
 • Auton valmistaja:

  Fiat
 • Malli:

  Bravo
 • Autoluokat:

  Pienet perheautot

Arvio:

 • Aikuisten turvallisuus:

  5/5 tähteä
 • Lasten turvallisuus:

  3/5 tähteä
 • Jalankulkijoiden turvallisuus:

  2/5 tähteä