Hertz | Autoliitto

Olet täällä

Hertzin aikaisen varaajan Kesäale – säästä jopa 20 %

Kesä on pian täällä. Oletko tehnyt jo suunnitelmia kesää varten? Hyödynnä aikaisen varaajan Kesäale ja vuokraa auto kesäksi nyt jopa 20 % edullisemmin Autoliiton jäsenenä. Vuokra-autolla liikut turvallisesti ja oman aikataulusi mukaan. Muistathan varata autosi 31.5.2021 mennessä.

Lisätietoja varauksesta ja tarjouksen alennustunnus löytyy sivun alalaidan kohdasta "Lisätietoja Autoliiton jäsenille".

 

Normaali Autoliiton jäsenetu:

Vuokraa auto reissulle, säästä jopa 15 % – katso varauslinkki vuokra-autotarjoukseen "Lisätietoja Autoliiton jäsenille" -kohdasta tai tee varaus soittamalla Hertz Varauspalveluun.

Oma aikataulu ja liikkumisen vapautta erikoishintaan! Valitse sopivan kokoinen auto ja pyydä mukaasi parasta matkaseuraa. 

Hertz on mukana Show Your Card! -jäsenetuohjelmassa, joka tarjoaa sinulle jopa 15 % alennusta Suomessa ja 10 % alennusta maailmanlaajuisesti, kun varaus tehdään etukäteen. Hintoihin lisätään palvelumaksut, vakuutukset ja paikalliset verot. Jäsenalennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Saadaksesi autonvuokrauksen jäsenhintaan tarvitset Autoliiton jäsenten oman alennustunnuksen, jonka saat sivun alalaidasta kirjautumalla sisään omilla tunnuksillasi.

Hertz Gold Plus Rewards on palkittu kanta-asiakasohjelma, joka säästää aikaasi mm. varauksen teossa sekä auton noutohetkellä. Liity nyt ja nauti eduista kuten:

  • Ripeästä palvelusta yli 4000 Gold-toimipisteessä
  • Kävele jonojen ohi yli 50 vilkkaimmalla lentokentällä ympäri maailman
  • Veloitukseton lisäkuljettaja varaukseesi (puoliso).

Tutustu ohjelmaan ja liity ilmaiseksi nyt.

Katso toimipisteet täältä.

Lisätietoja Autoliiton jäsenille

Kirjaudu sisään Liity jäseneksi

Jaa muillekin