1. Arvonnan järjestäjänä toimii yksin Autoliitto ry (y-tunnus: 0201009-3, Hämeentie 105, 00550 Helsinki) (myöhemmin tässä tekstissä “arvonnan järjestäjä”).
 2. Arvontaan osallistuvat kaikki 13.6.–31.12.2024 välisenä aikana #AutoliittoAuttaa-aihetunnistetta sosiaalisen median palveluissa (Instagram, X) käyttäneet ja Autoliiton käyttäjätilin merkinneet henkilöt. Autoliiton työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.
 3. Jos arvontaan osallistuva henkilö haluaa osallistua arvontaan Instagram Story -julkaisulla, hänen tulee lähettää arvonnan järjestäjän sähköpostiosoitteeseen (arvonta@autoliitto.fi) kuvakaappaus Storysta, jolla hän haluaa osallistua arvontaan.
 4. Jos arvontaan osallistuvan henkilön sosiaalisen median käyttäjätili on yksityinen, hänen tulee lähettää arvonnan järjestäjän sähköpostiosoitteeseen (arvonta@autoliitto.fi) kuvakaappaus julkaisusta, jolla hän haluaa osallistua arvontaan.
 5. Arvonnan järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä, jotka estävät arvontaan osallistumisen.
 6. GoGift SuperLahjakortin (arvo 50 euroa) arvonta suoritetaan arvonnan järjestäjän toimesta kerran kuukaudessa. Autoliiton Plus-jäsenyyden (arvo 129 euroa vuonna 2024) arvonta suoritetaan järjestäjän toimesta tammikuussa 2025.
 7. Mikäli arvonnan voittaja on jo Autoliiton jäsen, hän saa seuraavan jäsenkauden Plus-jäsenyyden veloituksetta.
 8. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti siinä sosiaalisen median kanavassa, jossa hän on osallistunut arvontaan.
 9. Palkinto toimitetaan voittajalle sähköisesti.
 10. Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan etunimi ja paikkakunta ulkoisen viestinnän kanavissaan kuten esimerkiksi verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.
 11. Mikäli voittajaa ei tavoiteta seitsemän vuorokauden kuluessa yhteydenotosta, arvonnan järjestäjällä on oikeus suorittaa uusi arvonta ja valita uusi voittaja.
 12. Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnoista maksettavan arpajaisveron.
 13. Palkinto on henkilökohtainen. Palkintoa ei voi luovuttaa toiselle henkilölle.
 14. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.
 15. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä omilla verkkosivuillaan.
 16. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä ja arvonnan järjestäjän päätöksiä.