Jere Kalliokoski Motorsport Tiedote 7.5.2016 (päivitetty 13.5.) | Autoliitto

Jere Kalliokoski Motorsport Tiedote 7.5.2016 (päivitetty 13.5.)

07.05.2016

Jere Kalliokoski Motorsport

Tiedote 7.5.2016

Kalliokoski kaasutteli toiseksi SM-avauksessa

Jere Kalliokoski ajoi toiseksi tänään Hyvinkäällä ajetussa rallicrossin SM-sarjan avauskilpailussa. Nelivetoisten Super Car-luokassa kisaavan Kalliokosken päivä ei ollut helppo.

Kuumeisena kisannut Kalliokoski koki keskeytyksen ensimmäisessä alkuerässä. Lähtö jouduttiin uusimaan ja toisessa Kalliokosken auto hajosi keulapaikalta.
-Vetonivel meni rikki, alahärmäläinen totesi.

Toisessa alkuerässä vauhti riitti sijaan kuusi.
-Rullasin maaliin, kun bensapumpun rele petti. Huolto hoiti molemmat auton viat hienosti kuntoon, Kalliokoski kertoi.

Kolmannessa alkuerässä Kalliokoski oli neljäs. Yhteispisteissä Jere oli kuudes. Kuume vei kuskista ”mehut pois”, mutta nuori mies yritti urheasti loppuun saakka.

Näin Autoliitto Härmää edustavan Kalliokosken paikka oli B-finaalissa. Siinä lähtö onnistui hyvin, kuten koko päivän. Finaalin voitto tarkoitti jatkoa A-finaaliin. Siinä eri vaiheiden jälkeen Kalliokoski ajoi loistavasti finaalin toiseksi.

-Loistava tulos. Oma kunto kuumeessa ja ongelmat auton kanssa tekivät päivästä vaikean. Auto on tosi hyvä, joten tästä on hyvä jatkaa SM-sarjaa, 18-vuotias Kalliokoski tilitti.

Hyvinkään kilpailun tulokset: pohja-aika.fi/tulokset

Teksti & kuva: Vesa Rauhala

Tässä muutama linkki Hyvinkään kisan uutisointiin.

(päivitys 13.5.2016)

Hyvinkään kilpailun TV-lähetys tulee lauantaina 14.5. TV2 klo 15.30. Sekä myöhemmin nähtävissä YLE Areenassa.

Kouvolan kisalehti: http://rallicross.fi/files/upload_pdf/9169/RallicrossSM_sarjalehti_2-2016_nettiin.pdf

www.komiatlehti.fi/uutiset/online-uutiset/kauhavalaiset-nopeimpia-hyvink%C3%A4%C3%A4ll%C3%A4-1.2047974

www.moottoriurheilu.tv/karttunen-voitti-rallicross-sm-sarjan-avausosakilpailun

A-finaali Youtubessa: www.youtube.com/watch?v=rPYw67Woxck