Autourheilu

Autoliiton Napapiirin osaston kautta voi myös harrastaa autourheilua. Autoliitto Napapiirin osasto on AKK-Motorsportin jäsenseura.
Autourheilulajina on lähinnä ollut jokamiesluokka jossa Autoliitto Napapiiri on ollut edustettuna.

Jäsenistömme on myös mukana järjestelytehtävissä ja toimitsijoina muiden seurojen autokilpailuissa.

Autourheilusta voit kysellä lisää Elise Häröltä, puh. 040 7160108 tai sähköposti elise.haro(at)gmail.com

Osasto mukana autourheilussa

  • AKK-Motorsport/Pohjois-Suomen alueen syyskokous pidettiin 22.10.2022 Rovaniemellä Royal Reindeer Ounasvaaran Majalla. Syyskokouksessa oli edustettuna 10 seuraa. Syyskokouksessa  aluemestaruusvastaaviksi valittiin Emma Karhu ja Kari Karhu Oulusta ja koulutusvastaavaksi valittiin Elise Härö Rovaniemeltä.

    Illalla oli aluemestaruuspalkintojenjako tilaisuus. Elise Härö AL Napapiirin osastolta valittiin vuoden 2022 toimitsijaksi.

  • Arctic Lapland Rally ajettiin tammikuussa 13.1 – 15.1.2022 ja siellä oli osastolta mukana jäseniä toimitsijoina liikenteen ohjauksessa sekä kilpailutoimistossa. Kilpailun järjesti Rovaniemen Urheiluautoilijat.

    Ylitornion Alkkula Jää JM ajettiin 5.3.2022 Ylitorniolla ja siellä oli osastolta mukana jäseniä toimitsijana ja kilpailijana.    https://akk.autourheilu.fi/Public/Kiti/Competition/CompetitionOpen.aspx?…

    Kesällä ja syksyllä oli osastolta mukana kuljettajia ja toimisijana Kolarissa Yöttömän Yön jokamiesluokan kilpailussa, Poikkinaintajoissa Pellossa, Nuuskakaira JM kilpailussa.