Autourheilu

Autoliiton Napapiirin osaston kautta voi myös harrastaa autourheilua. Autoliitto Napapiirin osasto on AKK-Motorsportin jäsenseura.
Autourheilulajina on lähinnä ollut jokamiesluokka jossa Autoliitto Napapiiri on ollut edustettuna.

Jäsenistömme on myös mukana järjestelytehtävissä ja toimitsijoina muiden seurojen autokilpailuissa.

Autourheilusta voit kysellä lisää Elise Häröltä, puh. 040 7160108 tai sähköposti elise.haro(at)gmail.com

Osasto mukana autourheilussa

  • AKK-Motorsport/Pohjois-Suomen alueen syyskokous pidettiin 21.10.2023 Oulussa Radisson Blu Hotellissa. Syyskokouksessa oli edustettuna 11 seuraa. Syyskokouksessa valittiin Pohjois-Suomen alueen edustajat AKK-Motorsport liittovaltuustoon. Valituksi tuli  varsinaiseksi liittovaltuutetut Elise Härö Autoliitto Napapiirin osasto ja George Kettunen Oulun Urheiluautoilijat sekä varalle Marjo-Riitta Sipilä Raahen Urheiluautoilijat ja Jari Tauriainen Oulun Formula Kerho- 125 ry.

    Illalla oli aluemestaruuspalkintojenjako tilaisuus.

  • Arctic Lapland Rally ajettiin tammikuussa 12.1 – 14.1.2023 ja siellä oli osastolta mukana jäseniä toimitsijoina liikenteen ohjauksessa sekä kilpailutoimistossa. Kilpailun järjesti Rovaniemen Urheiluautoilijat.

    Kavamet JM – Talvimestaruus 2023 ajettiin 4.3 – 5.3.2023 Ylitorniolla ja siellä oli osastolta mukana jäseniä toimitsijana ja kilpailijana.

    Kesällä ja syksyllä oli osastolta mukana kuljettajia ja toimisijana jokamiesluokan kilpailuissa  Poikkinaintajoissa Pellossa, JM SM Liigassa Pellossa sekä Nuuskakaira JM kilpailussa.