Matkailuauto vuoristotiellä

Touring Cars

Essential package -tuote veloituksetta vuokrauksen yhteydessä
Best of Summer package -tuote veloituksetta vuokrauksen yhteydessä

Matkailuauton vuokraukseen jäsenetuja

19.4.2024

Touring Cars tarjoaa Autoliiton jäsenille kaksi vaihtoehtoista etua matkailuauton vuokrauksen yhteydessä.

Kaikille Autoliiton jäsenille

ETU 1:

Essential package -tuote veloituksetta vuokrauksen yhteydessä (arvo 100 euroa). Essential package -tuote sisältää kätevän ja vaivattoman matkailuautoloman kannalta välttämättömät lisätuotteet.
Pakettiin kuuluu yksi lisäkuski, vessakemikaali sekä yhden kaasupullonvaihto. Vessakemikaali on pakollinen osa matkailuauton kasettivessaa käytettäessä, ja kaasupullot mahdollistavat lämmityksen ja kaasulieden käytön sekä jääkaapin käytön ilman sähkövirtaa.

Edun saat käyttöösi näyttämällä voimassa olevan jäsenkorttisi auton noudon yhteydessä.

TAI ETU 2:

Best of Summer Package -tuote veloituksetta vuokrauksen yhteydessä (arvo vähintään 110 euroa). Tuote sisältää pallogrillin ja grillaustarvikkeet, retkipöydän ja -tuoleja sekä hyttystorjuntalaitteen.

Edun saat käyttöösi näyttämällä voimassa olevan jäsenkorttisi auton noudon yhteydessä.

Edut ovat voimassa Touring Cars -toimipisteissä Suomessa (Helsinki: Tiilenlyöjänkuja 6, Vantaa sekä Rovaniemi: Joulupukintie 1, Joulupukin kylä). Asiakas sitoutuu noudattamaan Touring Cars -vuokrausehtoja. Touring Cars ei takaa vuokrausten saatavuutta. Etuja rajattu määrä.

Valikoima kattaa 2–5 hengen manuaali- tai automaattivaihteisia matkailuautoja, kaikki ajettavissa B-ajokorttiluvalla. Auton nouto- ja palautus joustavasti sekä tekninen palvelu tukenasi 24/7 koko matkasi ajan. Kaikki vuokrausajat ovat mahdollisia: yhdestä päivästä koko kesän kestävään vuokraukseen.

Lisäedut:

Pitkäaikainen autovuokraus (lisätietoa ja varaus helsinki@touringcars.eu):

  • 15–29 vuokrapäivää: 2 % lisäalennus päivävuokrahinnoista
  • 30–44 vuokrapäivää: 7 % lisäalennus päivävuokrahinnoista
  • 45+ vuokrapäivää: 15 % lisäalennus päivävuokrahinnoista

One-way, yksisuuntainen autovuokraus kotimaassa (lisätietoa ja varaus helsinki@touringcars.eu):

  • Helsinki–Rovaniemi –30 % päivävuokrahinnoista ilman OneWay-lisäkustannusta. Kaikki autoluokat 10.6.2024 asti (rajoitettu automäärä), matkustusaika vain 15.5.–10.6.2024.
  • Rovaniemi–Helsinki –30 % päivävuokrahinnoista ilman OneWay-lisäkustannusta. Kaikki autoluokat 15.10.2024 asti (rajoitettu automäärä), matkustusaika vain 15.9.–15.10.2024.

Varaukset:
Helsinki / helsinki@touringcars.eu
Rovaniemi / rovaniemi@touringcars.eu

Touring Cars on Suomessa 40 vuotta sitten perustettu täyden palvelun matkailuautotalo. Nykyisin franchising-ketjuna toimivalla alan pioneerilla on vankka asiantuntemus niin autovuokraus-, myynti- kuin merkkihuoltopalveluista. Yrittäjävetoiset toimipisteet löytyvät Suomen lisäksi 5 muusta Pohjois-Euroopan maasta. Suomessa matkailuautovuokraamot sijaitsevat Vantaan Petikossa (TC Helsinki) ja Joulupukin kylästä (TC Rovaniemi). Automyyntipiste palvelee Kulloonportissa Espoossa.

The Road is Yours!