Kuva Jyväskylän hostellin huoneesta

Suomen Hostellijärjestö Ry

10 % alennus / hlö / vrk

Majoitusetu Suomen Hostelleissa

15.4.2024

Autoliiton jäsenet saavat 10 % / henkilö / vuorokausi alennusta normaalista majoitushinnasta kotimaan HI-hostelleissa.

Kaikille Autoliiton jäsenille

  • 10 % jäsenalennus majoituksesta Hostellijärjestön verkoston hostelleissa Suomessa

Varaukset hostellit.fi-sivuston kautta tai suoraan hostellista.
Voimassa oleva Autoliiton jäsenkortti näytettävä saavuttaessa hostelliin.

Hostellit tarjoavat edullista, ainutlaatuista ja yhteisöllistä majoitusta kaikille matkailijoille. Hostellijärjestön ylläpitämä hostelliverkosto kattaa yli 40 ainutlaatuista hostellia ympäri Suomea.

Viihtyisissä hostelleissa valittavanasi on erilaisia huoneita ryhmähuoneista yksityishuoneisiin omalla kylpyhuoneella. Yhteiset oleskelu- ja keittiötilat mahdollistavat myös tutustumisen muihin matkalaisiin.

Hostellialennus maailmalla

Kansainvälisellä hostellikortilla valittavanasi on lähes 3500 HI-hostellia noin 90 maassa. Hostellikortilla saat niissä vähintään 10 % majoitusalennuksen, ja kortti on jopa edellytys yöpymiselle joidenkin maiden hostelleissa.

Autoliiton jäsenet saavat Kansainvälisen Hostellikortin alennettuun hintaan. Jäsenhintaisen kortin voi ostaa Hostellijärjestön verkkokaupasta.

Reissutarinoita

Inspiraatiota tulevan matkan suunnitteluun voi saada esimerkiksi hostellireissaajatarinoista. Tutustu Vuoden Hostellireissaaja 2024 -kilpailun voittajien Tiina Murtosaaren ja Jari Kauppisen reissutarinaan Villa Saimaan Sydämestä Puumalassa.

Lue lisää
Villa Saimaan Sydän puutarhalta päin kuvattuna.

Tutustu Hostelliesitteeseen

Suomen Hostellijärjestön verkostoon kuuluu yli 50 ainutlaatuista ja persoonallista hostellia ympäri Suomen. Jokaisessa on jotain omaperäistä ja uniikkia. Kaikki on nyt koottu kätevästi yhteen esitteeseen.

Lataa esite
Korholan Kartano Rautalammella.