Oranssi auto talon pihalla, POPVakuutus kansikuva

POPVakuutus

25 € alennus uusista, vapaaehtoisista vakuutuksista

Alennus vapaaehtoisista vakuutuksista

21.3.2023

Kaikki Autoliiton jäsenet saavat alennusta uusista, vapaaehtoisista vakuutuksista.

Kaikille Autoliiton jäsenille

  • 25 € alennus uusista, vapaaehtoisista vakuutuksista

Autoliiton jäsenenä saat 25 euron alennuksen POP Vakuutuksen uusista vakuutuksista, joissa vakuutuksenottajana on yksityishenkilö – olit sitten uusi asiakas tai jo ennestään POP Vakuutuksen asiakas. Alennus koskee ensimmäistä vakuutuskautta.

Alennus koskee kaikkia uusia vapaaehtoisia vakuutuksia, joita ovat esimerkiksi ajoneuvon kasko-, vene-, koti-, matka- ja tapaturmavakuutus. Alennusta ei voi hyödyntää liikennevakuutukseen tai määräaikaiseen matkavakuutukseen.

Miksi kannattaa valita POP Vakuutus?

POP Vakuutuksessa vakuutusasioiden hoito on helppoa ja yksinkertaista. POP Vakuutuksessa arvostetaan vapautta hoitaa asioita ajasta ja paikasta riippumatta. Kun vakuutusasiat ovat kunnossa, jää aikaa enemmän tärkeille asioille. POP Vakuutuksen asiakkaana:

  • Voit saada ajoneuvon liikennevakuutukseen jopa 83 % bonuksen. Reiluissa bonuksissa huomioidaan aiemmin kertyneet bonuksesi vanhasta vakuutusyhtiöstäsi niin liikennevakuutukseen kuin kaskovakuutukseenkin.
  • Maksat ajoneuvovakuutuksesta ajosi mukaan. Ajatko alle 20 tkm/vuodessa? Vähän ajavat maksavat vakuutuksistaan jopa 25 % vähemmän.
  • Käytössäsi on helppokäyttöiset digitaaliset palvelut, joiden myötä omien vakuutusasioiden hoito onnistuu helposti juuri silloin kun sinulle sopii.
  • Saat vahinkoapua vuorokauden ympäri. Vahinkoapu auttaa kaikissa tilanteissa vuorokauden ympäri. POP Vakuutus käsittelee valtaosan vahingoista 24 tunnin sisällä ilmoituksesta ja yhteistyökumppaneina vahinkotilanteiden hoidossa toimivat alan tunnetuimmat ja luotetuimman toimijat.

Tutustu vakuutuksiin tästä

Tutustu autovakuutuksiin tästä