Moottoripyöräilijöit Uudessa-Seelannissa vuoria taustallaan

PeterPanBike

50 € alennus pitkistä matkoista

Moottoripyöräseikkailuja jäsenhintaan

9.6.2023

PeterPanBike tarjoaa Autoliiton jäsenille alennusta valikoimasta järjestämiään moottoripyöräseikkailuja.

Kaikille Autoliiton jäsenille

50 euron alennus moottoripyörämatkoista:

  • USA, Route 66
  • Etelä-Afrikka, Big 5
  • Uusi-Seelanti, Kiwi

Matkan aikana tai matkan jälkeen alennusta ei enää huomioida.

Kirjaudu jäsentunnuksillasi sivullemme ja lue sivun alalaidasta, miten saat edun käyttöösi.

PeterPanBike toteuttaa elämyksiä moottoripyörällä upean planeettamme kaikilla mantereilla. Matkanjohtajasi puhuu aina suomea ja ryhmät ovat sopivan kokoisia.

Tällä hetkellä suosituin matkustusalue on Pohjois-Amerikka ja Aasia tulee hyvänä kakkosena. Selvässä nousussa ovat Afrikan maat ja Uusi-Seelanti.
Kaiken kaikkiaan PeterPanBike on ajanut ryhmiensä kanssa yli sadassa kolmessakymmenessä itsenäisessä valtiossa!

 

Syksyn matkoilla on vielä tilaa! Näillä matkoilla voit hyödyntää Autoliiton jäsenalennuksen:

Route 66, unohtumaton reissu USA:ssa 1.–15.9.2023

Jätä haaveilut sikseen ja lähde ajamaan Route Piirretty kartta moottoripyörämatkasta Route 66 USAn halkiHarley-Davidsonilla päästä päähän 1.–15.9.2023 . Matkaa teemme noin 4800 kilometriä, 9 osavaltiossa!

Tällä elämyksellä ajamme legendaarista, vanhaa reittiä ja sen laitojen parhaita paloja Chicagosta Los Angelesiin. 15 päivän aikana tutuksi tulevat mm. Santa Fe:n boheemi vuoristokaupunki, Saarisen kaari, Las Vegasin neonvalot ja Hooverin pato, suuri monttu Grand Canyonin muodossa, 2 kilon pihvit ja Kuolemanlaakson lämmin henkäys.

Tutustu paremmin ja ilmoittaudu mukaan!

 

Uusi-Seelanti, 16 päivää konepyöräilijän paratiisissa 11.–26.11.2023!

Tällä seikkailulla tutustutaan Aotearoaan, joka tuttavallisemmin tunnetaan myös nimellä ”Valkoisen pilven maa” ja Piirretty kartta moottoripyörämatkasta Uuden-Seelannin halkimaallikkojen kesken Uutena-Seelantina. Tämä on maa, joka ensimmäisenä antoi naisille äänioikeuden, maailman ensimmäinen hyvinvointivaltio ja paikka, jossa mahtipontinen Taru Sormusten Herrasta -trilogia on kuvattu. Etelä- ja Pohjoissaaresta muodostuvan valtion kansallissymboli on lentokyvytön lintu kiivi. Paikalliset tuntevat yhteenkuuluvuutta linnun kanssa, sillä he tituleeraavat itseään samalla nimellä!

Konepyöräilijän näkökulmasta saarivaltio on tupaten täynnä hauskoja, hyväpintaisia mutkateitä upeissa maisemissa. Monimuotoinen ilmasto korkeuseroista johtuvine lämpötilanvaihteluineen ja eksoottinen luonto ovat huikeaa koettavaa kokeneellekin matkailijalle.

Missä muualla voit käydä aamu-uinnilla delfiinien kanssa lämpimässä merivedessä, ajaa kostean sademetsän läpi ja ylittää lumihuippuiset vuoret samana päivänä?

Tutustu paremmin ja ilmoittaudu mukaan!