Opetusauto.fi

Ajo-opetusauto veloituksetta 2 tunniksi
50 % alennus kaskovakuutuksen omavastuuosuudesta vahinkotapauksessa

Ajo-opetusauto veloituksetta 2 tunniksi

31.1.2024

Opetusauto.fi tarjoaa Autoliiton jäsenille ilmaisen ajokerran ajo-opetusautolla opetuspaketin oston yhteydessä. Lisäksi jäsenet saavat vahinkotapauksissa 50 % alennuksen kaskovakuutuksen omavastuuosuudesta.

Kaikille Autoliiton jäsenille:

  • ajo-opetusauto veloituksetta 2 tunniksi opetuspaketin oston yhteydessä
  • vahinkotapauksissa 50 % alennus kaskovakuutuksen omavastuuosuudesta (normaalisti 1500 €, Autoliiton jäsenille 750 €)

Kirjaudu näille sivuille tunnuksillasi ja katso sivun alaosasta, miten saat jäsenedun käyttöösi.

OPETUSAUTO.FI-palvelusta löydät nykyaikaiset ja turvalliset ajoneuvot, joilla voit antaa ajo-opetusta opetusluvalla kuljettajantutkinnon suorittamista varten helposti tarpeesi mukaan. Yhden ajokerran kesto on 2 h, ja valittavana on erilaisia paketteja ja tarvittaessa myös täysin räätälöityjä paketteja.

Autot ovat luotettavia ja helppokäyttöisiä Kia Rio -malleja, joista voi valita automaatti- tai manuaalivaihteistolla varustetun mallin. Oppilas voi aloittaa ajoharjoittelun automaatilla ja siirtyä kokemuksen karttuessa manuaalivaihteistolla varustettuun malliin, jolla on hyvä suorittaa myös kuljettajantutkinto. Identtisissä, ulkomitoiltaan kompakteissa autoissa on lain vaatimat varusteet eli opetuspoljin opettajalla, lisäpeilit ja valkoinen kolmio ilmoittamassa meneillään olevasta ajo-opetuksesta.

Opetusautot sijaitsevat Helsingissä, Espoossa ja Kirkkonummella.