Moottori viuhka 2022

Moottori

Moottori 9 kertaa vuodessa (12 numeroa) paperilehtenä ja sähköisenä näköislehtenä

Moottori 9 kertaa vuodessa

15.5.2024

Autoliiton jäsenet saavat painetun Moottorin 9 kertaa vuodessa. Jäsentunnuksilla pääsee lukemaan myös aiemmin ilmestyneitä Moottorin numeroita sähköisinä näköislehtinä sekä Moottori+ -sisältöjä.

Kaikille Autoliiton jäsenille

Jäsenenä saat painetun Moottorin 9 kertaa vuodessa (arvo 86,40 €).

Autoliiton jäsentunnuksilla pääset lukemaan Moottorin myös näköislehtenä verkossa ja saat rajattoman pääsyn maksumuurin takana oleviin Moottori+ -sisältöihin.

Moottori esittelee automaailman uutuudet ja mielenkiintoisimmat matkakohteet. Lehti pitää sinut ajan tasalla myös tienkäyttäjiä koskevasta päätöksenteosta ja siitä kuinka päätökset vaikuttavat ihmisten arkeen.

Lehdessä julkaistavilta Autoliiton jäsensivuilta näet nopeasti muun muassa houkuttelevimmat jäsenedut ja kampanjatarjoukset sekä Autoliiton kannanotot ja muut kuulumiset.

Moottori on perustettu vuonna 1925 ja ilmestyy nykyisin 9 kertaa vuodessa (12 numeroa). Painetun lehden sisältö monipuolistuu verkossa, ja lehdessä sekä verkossa onkin runsaasti sisältöä, jota toisesta ei löydy. Moottori.fi-sivustolla on nyt otettu käyttöön avoimen sisällön rinnalle maksumuuri, jonka takana olevat jutut tunnistaa Moottori+ -logosta.

Moottori on Autoliiton jäsenlehti.

Lue uusin Moottori ja tutustu aiempiin numeroihin

Linkin kautta pääset kirjautumaan jäsentunnuksilla ja lukemaan lehden. Antoisia lukuhetkiä Moottorin parissa!

Viimeisin numero 5/2024
4/2024
3/2024
1-2/2024
12/2023