gustavelund herokuva

Hotelli Gustavelund

10 € alennusta voimassa olevista majoitushinnoista

Alennus majoitushinnoista

21.3.2023

Hotelli Gustavelundissa Autoliiton jäsenet saavat alennusta majoitushinnoista.

Kaikille Autoliiton jäsenille

Hotelli Gustavelund tarjoaa Autoliiton jäsenille kulloinkin voimassa olevista majoitushinnoista 10 € alennusta.

Lisätietoa edun hyödyntämisestä löydät sivun alalaidasta, kun olet kirjautuneena sivuille jäsentunnuksillasi.

Majoitus

Tarjoamme mukavaa ja luonnonläheistä majoitusta yritysvieraille, matkailijaryhmille ja vapaa-ajan matkustajille. Sijaintimme Tuusulanjärven rannalla vain puolen tunnin matkan päässä Helsingistä suo matkailijalle oivan tukikohdan retkille Tuusulan Rantatien kulttuurikohteisiin, Vantaan ostosmahdollisuuksiin ja Heurekaan sekä Helsingin nähtävyyksiin. Hotelli Gustavelund on osa Private Hotels -hotelliketjua.

Huonehintoihin sisältyy runsas mannermainen aamiainen, aamusauna ja -uinti sekä kuntoiluhuoneen käyttö. Gustavelundissa on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa. Hotellissa on tallelokeroita, säilytyslokeroita sekä matkatavarasäilytys. Aulassa on asiakkaiden käyttöön tarkoitettu PC, tulostin sekä tv-lounge.

Gustavelundissa on allergiaystävällisiä huoneita sekä huoneita liikuntarajoitteisille. Lemmikit ovat lisämaksusta tervetulleita osaan huoneistamme. Vieraiden käytettävissä on silityshuone ja pesulapalveluita. Hotellissa on erillisestä maksusta saatavilla pinnasänkyjä ja lisävuoteita. Vastaanotosta voi vuokrata polkupyöriä ja muita vapaa-ajan viettoon tarkoitettuja välineitä.

Rauhallisia huoneita on 97 kappaletta 1–4 henkilölle. Majoitustilamme riittävät 170 vieraalle. Gustavelund on savuton hotelli.

Keittiömme on herkuistaan tunnettu

Meille voit tulla syömään aamiaista, lounasta tai nauttimaan iltaisin herkkuja À la carte -listaltamme. Ryhmille valmistamme tilauksesta ravintolaelämyksiä kokemuksella, ammattitaidolla ja intohimolla.

Meille tulet ruuhkattomasti

Helsinki-Vantaan lentoasemalta vain 15 minuuttia, Helsingin keskustasta 30 minuuttia ja Keravan rautatieasemalta tai Järvenpäästä 10 minuuttia. Gustavelund tarjoaa parkkipaikat n. 350 henkilöautolle veloituksetta.