gustavelund herokuva

Hotelli Gustavelund

10 € alennusta voimassa olevista majoitushinnoista

Alennus majoitushinnoista

22.11.2023

Hotelli Gustavelundissa Autoliiton jäsenet saavat alennusta majoitushinnoista.

Kaikille Autoliiton jäsenille

Hotelli Gustavelund tarjoaa Autoliiton jäsenille kulloinkin voimassa olevista majoitushinnoista 10 € alennusta.

Lisätietoa edun hyödyntämisestä löydät sivun alalaidasta, kun olet kirjautuneena sivuille jäsentunnuksillasi.

Majoitus

Tarjoamme mukavaa ja luonnonläheistä majoitusta yritysvieraille, matkailijaryhmille ja vapaa-ajan matkustajille. Sijaintimme Tuusulanjärven rannalla vain puolen tunnin matkan päässä Helsingistä suo matkailijalle oivan tukikohdan retkille Tuusulan Rantatien kulttuurikohteisiin, Vantaan ostosmahdollisuuksiin ja Heurekaan sekä Helsingin nähtävyyksiin. Hotelli Gustavelund on osa yksityisten hotellien Private Hotels -hotelliketjua.

Huonehintoihin sisältyy runsas mannermainen aamiainen, ilmainen pysäköinti sekä kuntoiluhuoneen käyttö.

Rauhallisia huoneita on 97 kappaletta 1–4 henkilölle sekä kodinomaista majoitusta kalustetuissa apartments-huoneistoissa. Majoitustilamme riittävät 200 vieraalle.

Keittiömme on herkuistaan tunnettu

Tervetuloa syömään aamiaista, lounasta tai nauttimaan iltaisin herkkuja À la carte -listaltamme. Ryhmille valmistamme tilauksesta ravintolaelämyksiä kokemuksella, ammattitaidolla ja intohimolla. Kokouksiin ja tapahtumiin on tarjolla 25 kokoontumistilaa, joista suurimpaan mahtuu jopa 300 henkilöä.

Meille tulet ruuhkattomasti

Helsinki-Vantaan lentoasemalta vain 15 minuuttia, Helsingin keskustasta 30 minuuttia ja Keravan rautatieasemalta tai Järvenpäästä 10 minuuttia. Gustavelund tarjoaa parkkipaikat n. 350 henkilöautolle veloituksetta.