Heikki referenssi

Kaverilta lainatusta autosta puhkesi rengas, ja soitin Autoliittoon. Kaverini ehti tuomaan toisen rengassarjan puolimatkaan, josta noukimme sen tiepalvelumiehen kanssa. Renkaat saatiin vaihdettua ja matkani jatkui.

Heikki, Helsinki
Päivi referenssi

Kylpytakki päälle ja autolla uimarannalle. Uintireissun jälkeen autosta kyykkäsi akku, joten köpöttelin kotiin soittamaan Autoliittoon. Apu tuli nopeasti ja auto sai merkkikorjaamolta uuden akun.

Päivi, Hämeenlinna
Taina referenssi

Paljon autoilevana paras apu Autoliiton jäsenyydestä on henkinen turvallisuuden tunne, että apu on hyvinkin nopsaan saatavilla. Lisäksi Moottorista saa mukavasti vinkkejä autoiluun ja matkoille.

Taina, Söderkulla
Helena referenssi

Autooni aiheutettiin vaurioita autokorjaamolla ja soitin Autoliiton lakimiehelle, joka neuvoi tapauksen korvauksista. Jäsenmaksu säästyi moninkertaisesti yhdellä soitolla.

Helena, Lohja
Salla referenssi

Auton akku oli tyhjentynyt Hangossa ja toisella kerralla auto hyytyi Helsingissä. Kuulun mieluusti Autoliittoon, koska vastaavissa tilanteissa apua saa helposti ja nopeasti.

Salla, Helsinki
eeva referenssi

Lomamatkalla Etelä-Ruotsissa moottoripyörästä hajosi toisioveto. Autoliitto hoiti hinauksen korjaamolle ja meille majoituksen. Matka jatkui seuraavana päivänä.

Eeva, Espoo
Veijo referenssi

Kiersimme Suomea vaimon kanssa trikeillä, kun vaimon pyörästä rikkoutui moottori. Jatkoimme matkaa yhdellä ajoneuvolla ja Autoliiton hinausauto kuljetti rikkoutuneen triken turvaan.

Veijo, Lempäälä
Sari referenssi

Käytin ensin Autoliiton ajokoulua itse kertaamiseen, kun olin aloittamassa opetuslupaopetusta. Myös tyttäreni käyttivät ajokoulua, kun ajoivat ajokorttia opetusluvalla.

Sari, Vihti

Olin lähdössä perheeni kanssa matkalle, kun autosta kuului tyhjenevän renkaan pihinää. Soitin Autoliittoon, jonka tiepalvelumies paikkasi renkaan 15 minuutissa. Matka oli pelastettu.

Jouni, Helsinki
Yrjö Männikkö

Espanjassa auton moottoritilasta kuului ”plop” ja sitten hävisi veto autosta. Pakoputkesta tuli tosi mustaa savua. Soitin Autoliittoon ja he järjestivät paikalle apua.

Yrjö, Tuusula