Tomi referenssi

Autoliitto auttoi, kun auto oli ajokelvoton ja haki auton korjaamolle kotipihasta. Vakuutusyhtiön hinauspalvelu ei olisi hinausta kattanut. Vinkkasin asiasta myös isälleni.

Tomi, Turku
Martti referenssi

Autoni virtalukko irtosi ja menin aivan paniikkiin. Sitten muistin, että AL auttaa. Vajaan tunnin päästä nuori kaveri tuli hinausautolla apuun ja hoiti homman alle viidessä minuutissa.

Martti, Akaa
Mauri referenssi

Ajoharjoittelun lisäksi katsoimme opetuslupaoppilaani kanssa Autoliiton Ajokoulun videot ja materiaalit läpi. Oppilaani sai ajokortin ja hyvät eväät turvalliseen ajoon liikenteessä.

Mauri, Turku
Heikki referenssi

Kaverilta lainatusta autosta puhkesi rengas, ja soitin Autoliittoon. Kaverini ehti tuomaan toisen rengassarjan puolimatkaan, josta noukimme sen tiepalvelumiehen kanssa. Renkaat saatiin vaihdettua ja matkani jatkui.

Heikki, Helsinki
Päivi referenssi

Kylpytakki päälle ja autolla uimarannalle. Uintireissun jälkeen autosta kyykkäsi akku, joten köpöttelin kotiin soittamaan Autoliittoon. Apu tuli nopeasti ja auto sai merkkikorjaamolta uuden akun.

Päivi, Hämeenlinna
Taina referenssi

Paljon autoilevana paras apu Autoliiton jäsenyydestä on henkinen turvallisuuden tunne, että apu on hyvinkin nopsaan saatavilla. Lisäksi Moottorista saa mukavasti vinkkejä autoiluun ja matkoille.

Taina, Söderkulla
Helena referenssi

Autooni aiheutettiin vaurioita autokorjaamolla ja soitin Autoliiton lakimiehelle, joka neuvoi tapauksen korvauksista. Jäsenmaksu säästyi moninkertaisesti yhdellä soitolla.

Helena, Lohja
Salla referenssi

Auton akku oli tyhjentynyt Hangossa ja toisella kerralla auto hyytyi Helsingissä. Kuulun mieluusti Autoliittoon, koska vastaavissa tilanteissa apua saa helposti ja nopeasti.

Salla, Helsinki
eeva referenssi

Lomamatkalla Etelä-Ruotsissa moottoripyörästä hajosi toisioveto. Autoliitto hoiti hinauksen korjaamolle ja meille majoituksen. Matka jatkui seuraavana päivänä.

Eeva, Espoo
Sari referenssi

Käytin ensin Autoliiton ajokoulua itse kertaamiseen, kun olin aloittamassa opetuslupaopetusta. Myös tyttäreni käyttivät ajokoulua, kun ajoivat ajokorttia opetusluvalla.

Sari, Vihti