Valkonen Rally Team Tiedote 23.5.2017 | Autoliitto

Valkonen Rally Team Tiedote 23.5.2017

23.05.2017

Valkosella lyhyt SM-ralli Riihimäellä

Autoliitto Härmää edustavalla Anssi Valkosella Riihimäen SM-ralli oli todellakin lyhyt kilpailu. Ford Fiestan tekniikka petti ensimmäisellä erikoiskokeella.

-Ensimmäistä erikoiskoetta oltiin ajettu reilu kilometri, kun vaihdekeppi meni poikki. Ajoimme erikoiskokeen maaliin ja keskeytimme. Tälläistäkin autourheilu voi olla. Tottakai harmittaa, sillä odotukset kilpailuun oli suuret, kauhavalainen Valkonen toteaa. Valkosella oli ennen Riihimäen SM-rallia allaan kansallinen kilpailu Keravalla, sekä kaksi testiä kotimaisemissa.

-Autoon saatiin hyvä luottamus. Iskunvaimentajien säädöt menivät oikeaan suuntaan, joten odotan kesäkaudelle tuntuvaa vauhdin lisäystä. Myös auton moottorin tehot tarkistetaan vielä ennen seuraavaa SM-rallia, Valkonen maalailee. Anssi Valkosen kartanlukijana Riihimäellä ja myös seuraavassa SM-osakilpailussa Kouvolassa 10.6. toimii kurikkalainen Juha Heikkilä.

Teksti: Vesa Rauhala

Kuva: Marko Kyöstilä