Ajokoulu ja ajokortin opetuslupa | Autoliitto
ajokortti opetuslupa, ajokortti opetuslupa, ajokoulu, opetuslupaopetus, ajokortin teoriaosuus

Autoliiton Ajokoulu on B-luokan opetuslupaopetukseen suunnattu oppimisympäristö, joka auttaa sekä oppilasta että opettajaa prosessin aikana.

Autoliiton Ajokouluun tästä

Opetuslupaopetuksen vahvuudet

Opetuslupaopetus on hyvä tapa hankkia ajokortti. Koska opetuksen voi aloittaa jo oppilaan täyttäessä 16 vuotta, pystytään oppilaalle antamaan monipuolista opetusta kaikkina vuorokauden- ja vuodenaikoina. Opetuslupaopetuksessa ajotunteja ehtii kertyä valtava määrä ilman, että kustannukset nousevat kohtuuttomiksi. Opetusluvalla opettaneet vanhemmat ovat myös kertoneet, että oman lapsen opettaminen ajamaan on ollut mahtavaa laatuaikaa vanhemman ja itsenäistymisen kynnyksellä olevan nuoren kesken. Ajokortin opetuslupa on siis kaikin puolin huippujuttu.

Autoliiton Ajokoulu auttaa

Autoliiton Ajokoulusta löydät henkilöauton ajokorttiin tarvittavan teoriaopetuksen sisällöt havainnollisesti ja mielenkiintoisesti esitettyinä. Jokaisen oppitunnin aihepiiristä on tehty video, jota täydentävät nettikirja, monipuoliset tehtävät sekä mahdollisuus esittää lisäkysymyksiä  Autoliiton asiantuntijalle, oppimiseen ja opettamiseen liittyen. Nämä teoriaopetusmateriaalit ovat tärkeä osa ajokortin opetuslupaopetusta. Autoliitto tarjoaa materiaalit veloituksetta jäsentensä käyttöön.

Oppimateriaalien lisäksi Autoliiton Ajokoulun avulla voi harjoitella teoriakoetta varten ja testata, riittävätkö taidot teoriakokeen läpäisemiseen. Teoriakoemateriaalit ovat vapaasti kaikkien käytettävissä.

Ajokoulusta löydät myös tyypillisiä liikenteen riskitilanteita käsitteleviä videoita sekä koejännityksen lieventämiseksi tehdyt, teoria- ja ajokokeesta kertovat videot. Niiden avulla voi perehtyä etukäteen siihen, mitä kuljettajantutkinnossa tapahtuu ja millaisia taitoja siellä edellytetään.

Tulosta opetuksessa tarvittavat lomakkeet Autoliiton Ajokoulusta

Palvelumme kautta pystyt myös tallentamaan koneellesi tai tulostamaan kaikki opetuslupaopetuksen aikana tarvittavat lomakkeet.

Autoliiton Ajokoulu on mainio apu sekä opetuslupaoppilaalle että -opettajalle. Tervetuloa tutustumaan!