Yleinen tiepalvelu 24h soita 0200-8080 | Autoliitto

Yleinen tiepalvelu 24h soita 0200-8080

Autoliiton yleinen tiepalvelu palvelee nrossa 0200-8080 (jonotuksen hinta mpm tai pvm, vastatun puhelun hinta 1,95 €/min + mpm tai pvm). Linjan kautta tilatut palvelut ovat maksullisia.

Autoliiton jäsenille ja Plus-jäsenille on omat palvelunumeronsa, jotka löytyvät jäsenkortin kääntöpuolelta.

Tiepalveluapu on luonteeltaan teknisen "ensiavun" antamista tiellä pulaan jääneelle ajoneuvolle. Apu voi käsittää vian etsimisen ja pikkuvikojen korjaamisen.

Viallinen ajoneuvo pyritään saamaan tien päällä kuntoon niin, että matka voi turvallisesti jatkua omin avuin. Poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi korjaustyön onnistumista tiellä ei voida taata. Tällöin kuitenkin avustetaan matkan jatkamiseen liittyvissä asioissa.