Moottorin mukana MP-asiaa jäsenille

Moottori 2/2018
14.02.2018

Helmikuun Moottori-lehti ilmestyy tänään. Autoliiton jäsenet saavat sen mukana myös jäsenetuvihkon sekä moottoripyöräilyyn erikoistuneen liitteen.

Vuoden toinen Moottori-lehti ilmestyy tänään täynnä autoilu-, liikenne- ja matkailuasiaa. Autoliiton jäsenet saavat normaalin Moottorin lisäksi moottoripyöriin erikoistuneen lehden, jossa esitellään vuoden uutuusmoottoripyöriä ja varusteita sekä esitellään Alppeja motoristin silmin. Lehteä jaettiin helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna MP-messuilla, mutta Autoliitto halusi muistaa myös niitä jäseniään, jotka eivät päässeet paikan päälle toimittamalla lehden kaikille.

Muista myös napata talteen Moottorin mukana tuleva jäsenetuesite, jossa kerrotaan Autoliiton jäsenten alennuksista ja muista eduista.