Autoliiton Moottori-lehti mukana arvostetussa aikakauslehtialan kilpailussa | Autoliitto

Autoliiton Moottori-lehti mukana arvostetussa aikakauslehtialan kilpailussa

Moottori 9/2019
31.01.2020

Aikakausmedian Editkilpailussa äänestetään vuoden 2019 parasta kantta.

Moottorin on mukana Aikakausmedian vuotuisessa Editkilpailussa. Kansikisan yleisöäänestys on juuri avautunut osoitteessa www.editkilpailu.fi/kansi19 ja äänestää voi 1.3.2020 saakka.  Kolme eniten yleisöääniä saanutta kantta yltää finaalivaiheeseen. Mukana on 20 aikakauslehteä.

Kilpailuun osallistuvassa Moottorin (9/19) kannessa komeilee Rolls-Roycen ikoninen keulakoriste Spirit of Ecstacy. Kuva on otettu merkin lippulaivamalli Phantomin koeajomatkalla Ranskassa.

Voita 500 euron matkalahjakortti

Äänestäminen kannattaa, sillä kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 500 euron arvoinen matkalahjakortti sekä aikakauslehden vuosikerta.

Kolmen eniten ääniä saaneen aikakauslehden kannet julkistetaan viikolla 10 ja koko kilpailun voittaja selviää Editgaalassa 19.3.2020 Pörssitalossa Helsingissä.

Äänestä Moottorin 9/2019 kansi Aikakausmedian Editkilpailun finalistiksi!

Äänestyssivu: www.editkilpailu.fi/kansi19

Moottori 9/2019