Autoliiton jäsenenä 50 vuotta olleiden muistaminen | Autoliitto

Autoliiton jäsenenä 50 vuotta olleiden muistaminen

04.09.2019 15:00

Autoliitto muistaa parin vuoden välein pitkäaikaisjäseniään kunniakirjoin

Vuosien 2018 ja 2019 aikana 50 vuotta yhtä mittaa Autoliiton ja sen edeltäjäyhdistysten jäseninä olleita oli Helsingin seudun osastossa 43 henkilöä, joille postitimme kunniakirjat.

Lisäksi heidät kutsuttiin kahvitilaisuuteen entiseen Adloniin, nykyisen Ravintola Pörssin Peilisaliin kahvitilaisuuteen, missä Autoliiton koulutuspäällikkö Teppo Vesalainen alusti vilkkaan keskukstelun iän tuomista haasteista autoilussa.

Osaston varapuheenjohtaja Jaakko Riikonen ja AL:n puheenjohtaja Martti Merilinna kättelivät n 30 vierasta toivottaen heidät tervetulleiksi tilaisuuteen:

Tervetulosanojen jälkeen Varapuheenjohtaja Riikonen kohotti maljan pitkäaikaisjäsenille, jonka jälkeen Merilinna piti lyhyen katsauksen 100 vuotiaan Autoliiton saavutuksiin ja kohotti maljan satavuotiaalle Autoliitolle

50 vuotta sitten AK:n jäseneksi liittynyt Ralf Gumenius kunnioitti tilaisuutta vanhalla AK:n rintamerkillä:

Varapuheenjohtaja Riikonen esitteli koulutuspäällikkö Vesalaisen, joka ryhtyi johdattelemaan keskustelua iän tuomista haasteista ja sitä kuunneltiin keskittyneesti ja kommentoiden pitkäaikaisella ajokokemuksella:

Tilaisuuden päätteeksi järjestäjät ryhmittyivät yhteiskuvaan: Vasemmalta osaston toimisihteeri Kari Tornivaara, Autoliiton puheenjohtaja Martti Merilinna, Autoliiton koulutuspäällikkö Teppo Vesalainen ja osaston varapuheenjohtaja Jaakko Riikonen. ( Kuva: Ralf Gumenius )