Kalliokoski Motorsport Tiedote 25.2.2018 | Autoliitto

Olet täällä

Kalliokoski Motorsport Tiedote 25.2.2018

28.02.2018

"Mahtava peli, on siinä voimaa", Kalliokoski hehkuttaa uuden auton julkistamistilaisuudessa. 

Jere Kalliokosken valmistautuminen tulevaan rallicrossin EM-kauteen alkoi viikon vierailulla Ranskassa. Alahärmäläinen tutustui G-Fors tiimiin, uuteen Renault Clio R.S. RX-autoon, ja matkan kohokohtana pääsi ottamaan maistiaiset ensi kauden "työkalustaan" Dreuxin radalla.

- Tiistaina oli odotettu hetki, kun sain auton käsiini. Heti ensi metreistä huomasin, että puhtia piisaa, oli mahtava peli! Ajettiin sellaiset parisenkymmentä kierrosta, eli se oli aika pintapuolinen kokeilu.

Seuraava testipäivä oli vasta viikonloppuna, joten välipäivät käytettiin hyödyksi tutustumalla, mihinkäs muuhun, kuin autourheiluun. Lauantaiksi tiimi siirtyi Belgiaan Mettetin radalle. 

 - Siirryttiin Ranskasta Belgiaan, ja kun tuli mahdollisuus, niin pitihän sitä museokierros tehdä, kohteena oli Spa-Francorchamps museo, Kalliokoski naurahtaa.

- Belgiassa ajettiin vähän kattavampaa testiä, ja huomattiin muutama parannuskohde. Vetäisin vähän turhan rajun hypyn, siinä auto sai sen verran kipeää, että tiimi joutui hommiin.  Kehitystyö on siis oikeilla raiteilla, ja auto tuntui jo nyt melko valmiilta. Aikoja ei otettu, mutta koska paikalla oli myös muita tiimejä, kuten Solbergin ja Ekströmin, tulihan niitä sivusilmällä seurattua.

Viiden osakilpailun mittainen EM-rallicrosskausi alkaa Barcelonasta huhtikuun 14. päivä ja loppuu syyskuussa Latvian kilpailuun. 

- Sain vähän esimakua millainen auto on, ajan testiä vielä ennen Barcelonan kisaa, mutta sen päivämäärä ei ole vielä lukittu. Tämän reissun jälkeen sitä odottaa kyllä innolla, Kalliokoski kertoo.

Seuraa menoa: Facebook ja Instagram

Jaa muillekin

Jaa muillekin