Kalliokoski Motorsport Tiedote 24.5.2017 | Autoliitto

Kalliokoski Motorsport Tiedote 24.5.2017

24.05.2017

Hallitseva mestari valmiina uusintaan

Jere Kalliokosken rallicross ura on viime vuodet sujuneet suurin harppauksin eteenpäin. Viime vuoden Super Car-luokan Suomen mestaruus ja sopimus EM-sarjan ajamisesta Albatec Racingin kanssa, tekivät Kalliokoskesta huomioon otettavan kuljettajan. Alahärmäläinen on valmiina lauantaina alkavaan rallicrossin SM-sarjaan.

-Skoda on sama, kuin viime vuonna. Auto on kokonaan huollettu ja alustaan on tehty muutoksia. Testejä on ajettu riittävästi. Kyllä tässä kaikki on valmista. Mestaruuden uusiminen on tavoite, Autoliitto Härmää edustava Kalliokoski toteaa. Hän on tällä kaudella AL Sportin kummikuski.

Nelivetoisten Super Car-luokassa sarjaan ilmoittauneita on 14. Joukosta puuttuu kärkipään kuljettajista mm. Aki Karttunen ja Atro Määttä. Uutta sarjassa on MM ja EM-kilpailuissakin käytettävä ajokaavio. Jokaisesta ajetusta lähdöstä saa pisteitä, joten tasaisuuden merkitys korostuu. Kolmen alkuerän jälkeen 12:sta parasta jatkaa semifinaaleihin. Kuusi parasta ajaa finaalin. Kalliokoski tiedostaa, miten menestytään.

-Jokainen lähtö on ajettava sen mitä osaa ja auton on toimittava. Valmistauminen kilpailuihin on tärkeää, Kalliokoski lataa. Vielä hetken varusmiespalvelusta suorittavan Kalliokosken seuraava kilpailu Hyvinkään jälkeen on EM-kilpailu Norjassa 10-11.6.

Teksti ja kuva: Vesa Rauhala

Kuvassa Jere Kalliokoski ja Skoda Fabia Super Car